reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

alutka wiesz ze u mnie tez teoretycznie nie stwierdzili dlaczego serduszka przestaly bic a popatrz zwykla aspiryna i dziala......cos w tym jest chyba ze wyniki nie wychodza a jednak cos z tego zespolu antyfosfolipidowego jest chyba...tak mysle......bo przeciez dziala....

reklama
Ja też już uciekam, muszę zrobić zakupy i przygotować obiad. Miło zacząć poniedziałek w Waszym towarzystwie;-);-);-);-).
Alutka moc buziaków dla Ciebie:-):-):-):-):-):-):-):-)

Gabi, śliczny brzuszek! Co do owsików to musi się przeleczyć cała rodzina i oprócz tego trzeba zmienić pościel, ręczniki, bieliznę itp. (i wyprasować po praniu) i powtórzyć kurację za 2 i 4 tygodnie (w zależności od tego, który lek macie wypisany), ale Ty to pewnie wszystko wiesz. Jeśli chodzi o Ciebie to zapytaj lekarza nawet ogólnego jaką dawkę możesz wziąć. My jak z siostrą byłyśmy małe to z przedszkola łapałyśmy to świństwo, kiedyś moja mała siostra też przyniosła, a chyba z 2 czy 3 lata temu jacyś goście nam zostawili taki prezent. Ja to mam do tego stopnia na tym punkcie schizę, że kupiłam sobie taki płyn do dezynfekcji kibla w sklepie medycznym i po wszystkich gościach dezynfekuje zanim usiądę i u nikogo nie siadam na kibelku.

Wiesz Aga ja też tak myslę o tej aspirynie..... w ostatniej ciąży brałam aspirynę do 11 tygodnia a póxniej lekarz kazał odstawić bo miałam anginę i brałam Apap więc nie chciał łączyć tych dwóch leków..... i z usg wynikało że około 11tc serduszko zgasło..... może w aspirynie naprawdę coś jest????????

buziaczki

Dzień Dobry kochane koleżanki.
Jeżyk, brak mi słów. Prześliczny chłopczyk. Cudowny!!
Also, allaa,ale wy piękne kobietki jesteście. Miło was zobaczyć a nie tylko sobie wyobrażać. Brzuszki na medal. życzę spotkania na porodówce.
Aguś Irl, jak Ty ukryłaś ten brzuszek przed Rodzinką??
Alicja1985, czasem są chwile o których nie chce się pisać , mówić..to tylko czas mi załagodzi. Niestety, pomocy dla Taty już nie mam. Ludzie są czasami nieszczerzy, niesłowni i "dziwni", inaczej nie umiem nazwać. Pierwszy raz w życiu spotkałam kogoś takiego. I oby ostatni. Boli tym bardziej, gdy okazało się serce i chciało pomóc. Cóż, "jak się ma miękkie serce, trzeba mieć twardą d..." Przepraszam za porównanie.

Aguś AJ, Szafirku, pamiętam o Was, ale coś mi ostatnio blokuje wenę do pisania.
Serdecznie Was pozdrawiam.
Dziękuję ,że jesteście.
Edytko..dziękuję, wiesz za co.

Sonita, plakałam na filmie, Ja ostatnio taki płaczek jestem. Hormony?

reklama
Witam

Dzisiaj dzień brzuszkowy?Alla, Also ślicznie wyglądacie.U was tylko 10 dni różnicy to może faktycznie się spotkacie:-D
Aga irl jak ty ukrywasz swój brzuszek?Przecież doskonale go widać. Mam takie same dresy:-D:-)Słodki ten Twój brzusio.
Gabi ty też ślicznie wyglądasz.Trzymam kciuki za te kilka tygodni,które Ci zostały. Mam nadzieję,że szybko poradzisz sobie z choróbką synka.
Pixellko gdzie ty się podziewasz?Twoje zdjęcie też musi tutaj być.Tak jak obiecałaś. Mam nadzieję ,że zdrówko dopisuje.Buziak

Ja jutro do pracy na jeden dzień idę, potem dwa dni wolne:-DA od 16.03 znów tydzień wolnego:-)Ale się napracuję...;-)

Ostatnia edycja:
Do góry