reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczynki u mnie wszystko jest ok. troche plecy bola bo dzwignełam cos za bardzo i chyba mi przeskoczylo...maluszek kopie..dzis na szkoleniu miał chyba czkawkę :-)

A oto mój niedzielny brzuszek...zaczełam 22tc

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 44
  • 2.jpg
    2.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 43
  • 4.jpg
    4.jpg
    7,7 KB · Wyświetleń: 40
Sylwii28 z tego co pamietam to juz drugi raz puste jajo płodowe u was sie zdarzyło...bardzo ci współczuję, niestety na pewne rzeczy wpływu nie mamy...jest to jednaj znak bys zrobila wszystkie badanka bo cos musi byc na rzeczy skoro maleństwo nie może sie rozwinać...trzeba mu troszke pomóc....

dziewczynki sliczne te wasze brzuszki, przy was mój to jak ubogi krewny....

Pixellko moja kuzynka miala 2 ciaze z rzedu i w ogole nie bylo po niej widac w ani jednej ani drugiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pixela,chudzielcu juz coś tam widać:tak:
Wróbelek,no jakoś:baffled:
Sylvii,przy powtarzającym sie pustym jaju to trzeba nasienie zbadać,bo częstą przyczyną sa bakterie w nasieniu.

reklama
Do góry