reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alla, jaki masz śliczny brzuszek! Taka piękna piłeczka, no naprawdę ślicznie!!! Może się spotkamy na porodówce w Wejherowie, hehehe.

reklama
Witaj Also!
Ja Ci od samego poczatku mówiłam, że spotkamy się na porodówce, że tym razem bedzie dobrze i że nam się uda!!!Wszystko zmierza ku temu!!!Chociaz, muszę przyznać, ze są chwile kiedy nachodzą mnie czarne myśli ale staram się je jak najdalej odganiać.
Sylwus ja też kciuki dzis mocno zaciskam!!!!

Aga,na razie chłopa po receptę wysłałam,mam nadzieję,że załatwi.Pewności nie mam, ale podejrzenia,cała rodzinka musi wziąć specyfik na wszelki wypadek.Tylko nie wiem czy ja mogę?Bo jak nie wszyscy wezmą to bez snsu.A jak coś podejrzewam,to trzeba teraz wytępic,bo przecież potem nie dam lekarstwa noworodkowi.
Alla,fajna piłeczka.To tez poszukam fotki.

gabi chyba bedziesz mogla wziac bo jesli nie to chyba bardziej niebezpieczne bedzie jesli tak to pozostanie......

allaa piekny brzuszek....
also.....no niewatpliwie moj tez bedzie taki jak twoj.....
jak na razie nie martwie sie bo od 5 tygodnia ciazy schodlam i jeszcze mam 600 dag na minusie do tego co bylo wiec chyba zle nie bedzie...a i slodkie mi jakos nie bardzo idzie wiec sie ciesze bo nie pochlaniam zbednych kalorii.....chcialabym jak mirka nie przytyc ale to raczej mi sie nie uda hehehehh

No to macie.:-p
dsc00281qp2.jpg

Dziekuję:zawstydzona/y:
Gabi a u Ciebie jeszcze "tylko" miesiąc i zmieniasz pozycję;-);-);-). Pamietam jak miałaś ponad 100 dni i sobie nie wyobrażałam jak można to przetrwać. Pokazałaś, że jednak można, dzielna babeczka z Ciebie, a brzuszek śliczniutki.

czesć kochaniutkie

Ależ macie piękne brzuszki..... Gabi a w tle pewnie twoje królestwo czyli łóżeczko ( przepraszam ale nie mogłam się powstrzymać:zawstydzona/y:)

A ja się przyznam że filmików nie oglądałam..... chyba by to było dla mnie za dużo na tą chwilę:-:)-:)-(...... trzymam za was kciuki......

Ola ja chyba zrobiłam większość badań oprócz uroginu i mam wszystkie ok....... i sama nie wiem co o tym myśleć...... przecież musi być jakiś powód że serduszka przestają bić.......

no nic dziewczynki uciekam do obowiazkow.....
prania mam taka sterte ze szok.....trza sie wziac za to ....prasowanie tez czeka ale sobie juz dzis daruje......
bede pozniej dziewczynki
milego poniedzialku

reklama
Do góry