reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie:-)
Własnie obejrzałam sobie ten filmik i poryczałam się.Swietnie zrobiony.

Syla trzymamy wszystkie mocno kciuki,na pewno wszystko będzie dobrze.

Pati.b kuruj się,koszatniki śliczne.

Gabi witaj.

Słodziutka witam.Ty już zdrowa mam nadzieję.

U nas ciągle pada śnieg,fajnie ale jak się patrzy z okna.

Wszystkich serdecznie pozdrawiam i życzę udanego tygodnia.

reklama
Witajcie Kochane!
Agus sliczny brzuszek!!!
Edytko mam nadzieje, ze Ty juz zdrowa.
Dzisiaj tez myslalam o Kasiekkm i Ani-wczoraj nie wstawiła nam zdjecia :-:)-(
U mnie szaro i ponuro, dajcie nam troszke sniegu nad morze

No,no Aga,ale brzuchol:-D
Słodziutka u rodziców jestem.Odpukać zdrowi.Tylko dziecko chyba owsiki ma:dry:
Szlag mnie trafia,tyle rzeczy chciałbym zrobić,a tu lipa.Boje się chyba nadal.Przedwczesnego porodu bardzo i w ogóle czy wszystko będzie ok i takie tam:sorry2:
Słodziutka a Ty jak się trzymasz? Bo jak zwykle wszystkim odpisujesz,a siebie pomijasz,nieładnie;-)

reklama
Syluś, kochana, wierzę, że będzie wszystko dobrze z Twoim dzidziusiem. Wiem, że Ci ciężko i że się denerwujesz i tak pewnie będzie przez całą ciążę niestety. Po takich przejściach tak jest. Ale postaraj się być jak najbardziej spokojna (ale mądrze piszę, gorzej tylko to zrobić). Wszystki Ci tu kibicujemy!

Aga_Irl jaki śliczny brzuszek! Dzidzia zaczyna rosnąć zanim się obejrzysz to będziesz taka gruba jak ja, heheh.

Buziaki dla Was wszystkich od rana!

Do góry