reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a ci księża tacy ciekawscy??
mój też pytał kiedy jakiś chrzciny,więc ja mu na to:
proszę księdza jak Bóg da to będą
któryś raz sie pytał i wkurzyło mnie to już

Anetka_83 niestety moje koty opanowały dostosowanie rozciągnięcia ciała do szerokości łoża ;-) Im łoże szersze , tym koty dłuższe (a już nie rosną... )

Witam się z Wami!
Gabi kciukasy zaciśnięte, na pewno będzie wszystko ok. Ja jutro idę do lekarza więc będę wdzięczna za jutrzejsze wasze kciuki:-):-):-).
Śliczne macie pieski, my niestety w niedziele musieliśmy uśpić naszą sunię,nigdy nie zapomne jej pyszczka i wiernych oczu........
Buziam Was wszystkie i słonka w sercach zyczę.

Witam dziewczynki

Gabi kciuki mocno trzymam.Daj znać jak wrócisz.Będzie dobrze

Kinguś ty również daj znać po wizycie.Po 18 trzymam mocno kciuki.

Allaa na którą masz jutro wizytę?Oczywiście za ciebie też kciuki będą zaciśnięte:-D:-D:-D

Ilu fasolek się już doczekałyśmy:-D:-):-)Cieszę się ogromnie:-DBrzuchatki pogłaszczcie dzidziolki ode mnie.Może się zarażę:-D:-):-)

Humorek mi dzisiaj dopisuje, chociaż pogoda zimowa, a ja chcę wiosnę. Śnieg się utrzymał i nie ma chlapy;-)Dalej pada.

Buziaki

Beatko masz to jak w szwajcarskim Banku.. kciuki będą zaciśnięte. Jesli chodzi o ten progesteron to ja już dawno wpadłam na ten sam pomysł co Koti że mam za mały progesteron chyba w ostatniej fazie cyklu i zbyt krótką fazę lutealną. Mój jak to ginek określił "wirtualny 14 dzień cyklu (czyli owulacja)" wypada między 17-22 dniem cyklu!!! I to jest mój wirtualny 14 dzień. Ostatnio jak byłam na usg to w 21dc pęcherzyk dopiero rósł i miał pęknąc dnia następnego!!!!!
Dlatego uważam również że duphaston i luteinka jak najbardziej na początku...
Ksiądz po kolędzie tak późno u Was?

Gabi kciukasy mocno zaciśnięte... dziś BANK SZAWJCAR więc dobrze będzie!!
Daj znać co i jak po.

Sylvii czekamy i u Ciebie na wieści!

Allaa jutro oczywicie również będę pamiętać o zaciśnięciu kciuków... poproszę również o zdjątko!!!! Bardzo ładnie prosze.
Czemu musieliście uspać suczkę?:-( Człowiek przywiązuje się do czworonożnych przyjaciół...

Anetko ja miałam owczarka niemieckiego mieszanego z owczarkiem nizinnym (Czy jakoś tak - dzieckiem byłam) piękny pies.. a jaki wierny i mądry!!! Naprawdę w swoim życiu "przerobiłam"już troszkę psów ale ta suka była WYJĄTKOWA!! Pamiętam jak wcinała ogórki gruntowne jak przeynieśliśmy z działki w koszyku.. wychodzimy z domu a po powrocie zastajemy tylko łupki po ogórkach...
Lubiała też mydło :eek::laugh2::baffled: i trzeba było chować przed nia..nie wiem co za smaki miała :sorry::rofl2: a za makrelą przepadała!!!Potrafiła sama z papierka sobie wyciągnąć!
A nieraz robiła różne numery.. ale o tym by książek napisać..
Nie pijam kawki.. ale chętnie się skusze...jeśli dobra :laugh2:

malutka80 będzie jutro dobrze! Pierwszy dzień minie a kolejne będą jak z górki!

Iza (Ola) psiak piękny...
A księża to też ludzie.. nie wiedzą czasami po prostu o czym zagadać :eek:

Koti atmosfery w pracy nie zazdroszczę :no: najgorzej z takimi wdać się w dyskusje.. bo i tak "dupe" obmyją :crazy:

Iza (Carri) i jak dzisiaj samopoczucie? Mam nadzieję że smutki i troski juz przeszły Wam i dzisiaj jest znacznie lepiej.
Swoją drogą już trzecia Izabella nam się ujawniła na BB.
Jest to imie które biorę pod uwagę przy wyborze imienia dla córeczki :laugh2:

Witaj pyzunia.

U nas wczoraj deszcz ze śniegiem cały dzień i pół nocy a potem nad ranem śnieg..:crazy::baffled: Jak ja uwielbiam taką pogodę :wściekła/y::angry::no:

Ale pogodę w duchu chyba mam :sorry2::blink:

Iza30 każda z nas nie może się doczekać dni starankowych .. tylko później znów najgorsze czekanie na ... dwie krechy.. póżniej na pęcherzyk.. póżniej na serduszko.. później jak minie pierwszy trymestr... itd.......
łoł jak to wszystko przeżyć :sorry2::tak:;-):-D
Damy radę!

reklama
Do góry