reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Olu to są osoby, które potrafią zapytać czy mieszkanie masz na kredyt, czy samochód masz na kredyt, a może masz coś kupione za gotówkę ? Koszmarny brak wstydu i taktu.

reklama
Kinguś z tym progesteronem to takie moje przemyślenia nocne. Ja w pewnym bądź razie będę naciskać, żeby go zmierzyć. Nic nie stracę (no może $) , ale będę spokojniejsza.
U mnie kosztuje 25 zł.

Kingus co u Ciebie
Dziękuje już humorek mi się poprawił. Dziś idę na usg i zobaczymy czy wszytsko jest ok. Tylko martwi mnie brak objawów, bolą mnie tylko piersi i to nie zawsze. A tak to nie czuje żebym w ciąży była :zawstydzona/y:

Wczoraj był u nas ksiądz po kolędzie i pytał czy chcemy powiększyć rodzinę, powiedzieliśmy że już raz poroniłam a teraz jesteśmy na początku drogi.
A on powiedział, żeby spojrzeć na to inaczej, że mamy swojego Aniołka w niebie który się za nami wstawi jak nikt inny.

Gabi - KCIUKI !
Anetka_83 kupiliśmy większe łoże - nie pomogło.

;-);-);-) nie strasz

a po zapraszam na kawkę... któras chętna ??? :-D:-D:-D

nikt nie chce... ?? :-(

hehe to też znam ale on sie boi jak jesteśmy w domu ale jak wracam z pracy to widze włosy na stole,wiec ja sie pytam skąd psa włosy na stole??wiadomo
mój je dużo róznych rzeczy,uwielbia rzodkiewkę ,banany a za pistacjami to szaleje wprost,acha a wczoraj jadł nalesniki z białym serem

no to niezły urwis :tak: sprytna bestia :-D:-D
Moja z dziwnych rzeczy to tylko orzechy włoskie uwielbia :-)

Kinguś nie dziękuję i mocno trzymam kciuki !!!

reklama
Do góry