reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gabi jak się masz? A za dziewczynki modlę się, żeby zdrowe były

Pixellko dobrze, że z maluszkiem wszystko w porządku oby tak dalej.

Jeżyku wielkie gratulacje i spokojnych dni z maluszkiem

kinguś zdrówka życzę

Omelka trzymam kciuki za....

Edytko dobrze, że komputer masz naprawiony

Malutka życzęaby optymizm Cię nie opuszczał

Wróbelku powodzenia u gina i czekamy na wieści

enka trzymam kciuki za operację męża. Wszystko będzie dobrze. Musi być. A dziadek niesamowity

Doczytałam kilka ostatnich stronek niestety. Tak gonicie, że trudno nadrobić wszystko. Mam trochę zabiegany tydzień,pewnie zwolnię dopiero w poniedziałek.Wyniki badań mam w porządku jak twierdzi lekarz i zupełnie nie wie dlaczego straciliśmy dzidziusia skoro wszystko jest ok. Sama juz świruję trochę, jedyne co wiem to to, że tak musiało być.
Pozdrawiam wszystkie każdą z osobna
Miłego popołudnia

reklama
Witajcie kochana....
Wybaczcie....ja tylko na chwilkę...
Agi....nadzieja i wiara!Trzymam kciuki kochana.....
Gabi....ojej takie Malenstwa,pomodlę się.....zdrówka...
JEŻYK....ogromniaste gratulacje......
Słodziutka...miło,ze juz jesteś...
Selenko....jak samopoczucie?
Allaa....zaglądaj częściej......
Pozdrawiam Wszystkie dziewczynki......
Znowu chora....buuuuu :crazy::wściekła/y:

Dziewczyny jestem

Jeżyk witamy Twojego Cyprianka z drugiej strony!!!!!!

Ostatnio strasznie dużo się u mnie dzieje więc tylko poczytuję.... brak czasu na pisanie, dzisiaj mam wolne więc praca w domciu.....

Zdecydowałam się przyjąć propozycję awansu więc staranka odłożone ale jeszcze nie wiem na ile bo ze mną różnie to może być:tak: w każdym bądź razie napewno pozostaje w planach ten rok.....
aha badanie nasionek mojego M jest w miarę ok bo niestety było badane po 1,5 godzinie więc duża część żołnierzyków juz poległa, ale morfologia jest dobra bo 69% prawidłowych, nie wiem tylko o co chodzi z leukocytami bo ma dość liczne a w internecie bardzo mało jest na ten temat.......

Mam nadzieję że obydwie córeczki Lilian zawalczą o życie......

Gabi dzielna kobieto zobacz jak malutko ci zostało:tak:

Agi myśl pozytywnie, a my wszystkie będziemy mocno się modliły....

Omelko no to tylko trzymać kciuki..... zrób test za parę dni a zobaczysz dwie krechy:-)

Pixella brzusio pięknie rośnie, z maleństwem wszystko ok więc tylko się cieszyć....

Ja nie mam takiej głowy do nicków was wszystkich jak Edytka ale pozdrawiam serdecznie wszystkie Aniołkowe Mamusie i poproszę o przesyłanie fluidków bo magazynuję i będę w przyszłości wykorzystywać.....

no to przede wszystkim:

Jeżyk ogromne gratulacje !!!

a ja właśnie wróciłam z zakupów :-) miałam jecha tak towarzysko z koleżanką... a kupiłam elektronicznego darta :szok: rozmawialiśmy od jakiegoś czasu o tym z M i tak mnie dzisiaj naszło żeby mu niespodziankę zrobic:zawstydzona/y: Zadzwoniłam do niego (myślałam że by może mnie telefonicznie zabije;-)) ale bardzo się ucieszył...
teraz trza tylko ścianę zabezpieczy co by dziur nie porobi i zaczynamy zabawę :-p:-p:-p

Omelka trzymam kciuki !!!
Gabi już niedługo maleństwo przytulisz do serducha :-)
Wróbelku czekamy na wiadomości
Agi... musimy myślec pozytywnie !!!

pozdrawiam Was bardzo bardzo gorąco z zimnego i mokrego krakowa !!!

Kochane Maleństwo! Witamy
Cie wśród nas! Niech Ci życie
będzie słodyczą, Dom - miłością,
Ludzie - przyjaciółmi, Natura
Matką, Wiedza - siostrą,
A Bóg - wszystkim!

JEZYKU GRATULACJE!!!!!!!!!

Witajcie dziewczynki...
Domek posprzątany więc mogę się polenić troszkę:-)

Aga irl, Wróbelku czekamy na wasze relacje z wizyt z niecierpliwością:-):-D

Omelka trzymam kciuki.:-)

Gabi dzielna kobietko:-)Jeszcze troszeczkę i będziesz tuliła swoją córeczkę:-)

Anetka83 fajny zakup.Miłej zabawy życzę:-D

Agi28 trzeba wierzyć.Może jeszcze za wcześnie, sprzęt słaby...Trzymam kciuki i modlę się,aby wszystko było dobrze.

Słodziutka witamy.Dobrze,że tak szybko naprawili ci komputerek.

Carri jak dzisiaj humorek.Mam nadzieję,że nadal taki dobry:-D

AgnieszkaAJ zdrowiej szybciutko...Choróbska akysz!!!Zostawić Agę!!!:-D

Enka trzymam kciuki za Twojego męża. Towarzystwo naprawdę ma ciekawe;-)

Modlę się za malutkie dziewczynki.Niech Bóg da im siłę do walki...

pyzuniagaj dzięki:) :-) to cholernie wciągające więc myśle że pare nocy nieprzespanych nas czeka ;-);-);-)

Modlę się za maleństwa... niech Bóg nam pozwoli uwierzy w to że cuda się zdarzają...

reklama
Jestem po wczorajszej wizycie u ginka :-)
Podobno wszystko jest ok, macica prawidłowej wielkosci, szyjka wysoka zamknieta, dzidzia kopie i słyszlam pieknie bijace serduszko 141 uderzen na min.waga 58,5 wiec +3,5 kg :-) aż....
Bardzo się cieszę:tak:

Tak.
Dziewczyny,trzymajcie kciuki.
Jedna z kwietniówek kilka dni temu urodziła dziewczynki w 27 tyg.Ważyły po 800 g.Właśnie prosi o modlitwę,bo lekarze jednej z nich już nie dają szans...
Jejku, pomodlę się

Cześć ja juz jestem po wizycie. Niestety lekarz nie widział zarodka tylko pęcherzyk ciążowy. Mam iść na nastepne usg za tydzień jeżeli okaże się że na nastepnym tez nic sę nie pojawi to będzie oznaczało że juz po wszystkim. I jak tu mysleć pozytywnie.
Kochanie jesteśmy na podobnym etapie. Ja też się boję jutro idę na usg sprawdzić czy pęcherzyk urósł. Trzymam kciuki za Ciebie.

Do góry