reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

wlaśnie znalazłam, że po odbyciu stażu jak nie zatrudnią mnie to żaden urlop macieżyński mi nie przysługuje :-( jedynie w czasie stazu moge isc na urlop-L4 no ale to ja już wiedziałam... trudno nie wiem teraz czy starac sie po stazu czy juz w trakcie, czy moze mam czekac dluzej, bo to sie bedzie przeciagalo wiecznosc. bo jezeli by mnie zatrudnili to watpie ze umowe bede miala na dluzej niz 3 miesiace... a 5+3 to jest za duzio czekania :-(. tak bardzo chce dzidziusia że chyba zaczne staranka jednak za 2 miesiace... co wy byście zrobily na moim miejscu? alutka trzymam kciuki za staranka życzę ci żeby wszystko bylo ok i żeby te 3 miesiace szybko mineły ;-)

reklama
Alutka to super wiadomość to juz tak niewiele czasu do staranek, a wyniki napewno będą dobre. Kciuki zaciśniete mocno

Cześć Dziewczynki!
Oststnio straszna cisza tutaj.....gdzie się wszystkie pochowałyście???? Ja dzis od rana sie krzątałam po mieszkanku i chyba troszke się przepracowałam bo kręgosłup daje się teraz we znaki...Wszystko mam zrobione wiec teraz relaks z książką:-). Pozdrawiam was ciepło i Słonka w sercach życzę.

Moja przyjaciółka po raz kolejny zapytała się dzisiaj "czy już jest dobrze" Jak wytłumaczyć ludziom, ze miesiąc to się płacze po psie a to był mój wyczekiwany Synuś? Dlaczego z taką łatwością mówią, że jestem młoda i urodzę jeszcze dziecko. Jakby można było zastąpić jedno dziecko drugim. Sił mi brak.

Ostatnia edycja:
Hanka nie złość się na ludzi,oni sami nie wiedzą na pewno jak mają zagadać,po prostu się boją

uffff jestem na chwilke

jak zawsze musze sobie robote znalezc hehehe
kupilam dzis 12 pudelek truskawek bo promocja( 79 centow za paczke!!!!!) i co?????zrobilam pierogi z truskawkami hehehhehe......a mial byc makaron.....ale co tam dzieciaki beda sie cieszyc.....
generalnie jutro mnie tez mniej bedzie bo musze wszystko juz pogotowac na bierzmowanie.....
ale co tam....dam rade heheh

Witam poprzerwie
Nie jestem w stanie doczytać wszystkiego, bo prawie dwa tygodnie mnie nie było.
Jakoś i zabieganie i dołki mnie nawiedziły. Wczoraj byłam na wizycie u gina, od strony USG wszystko jest w porządku. Dzisiaj oddałam litry chyba krwi bo wszystkie badania mam robione od morfologii po genetykę. I zobaczymy co dalej. Czy jakieś leczenie, czy czas.
Przepraszam, że nie odpisuję i postaram się częściej zaglądać

Hanka nie złość się na ludzi,oni sami nie wiedzą na pewno jak mają zagadać,po prostu się boją

Pewnie masz rację, ale jak słyszę takie pytania to mnie skręca. Nadal nie mogę uwierzyć, że po moim Mikołajku zostały mi tylko filmiki usg (których nie mam siły oglądać) i kilka Jego zdjęć w białej trumience, gdzie leży w kombinezoniku, w który miał być ubrany do chrztu. Nie dane nam było zanieść Go do chrztu a kombinezon był zbyt duży bo Maleńki miał do niego dorosnąć. Łapię się tych wspomnień kurczowo bo tylko one mi pozostały.

reklama
Do góry