reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej kochane dziewczynki ostatnio mnie nie bylo bo bylam bardzo zajeta okazalo sie ze teraz 2 weekendy pracuje pod rzad wiec musze w poniedzialek jechac do domku na pierwsza przymiarke sukni w sumie sama juz nie wiem jaka ona ma byc zalamana jestem :))
witam nowe dziewczynki i tule bardzo mocno
Agunia Aj i jak???? :sorry2:

reklama
standardowo powinno sie poczekac 3 cykle:)....ale jesli czuje sie psychicznie na silach to moze sprobowac:) natura czasem wie lepiej od nas
Dziękuję.
Psychicznie czuje się bardzo dobrze i nie może doczekać się kolejnej ciąży.
Boję się o nią bo kolejne poronienie to bedzie cios który ją załamie.
Dlatego bardzo bym chciała się dowiedzieć czy to nie jest zawcześnie i pośpiech nie przyczyni się do poronienia.

moim skormnym zdanie powinna chociaz zrobic jakies podstawowe badania
Poczytam o badaniach i podpowiem jej aby koniecznie zrobiła USG czy wszystko jest ok.
Chyba najlepiej będzie jeśli porozmawia o tym z lekarzem i jeśli on wyrazi na to zgode.
Bardzo wam dziękuję.

alicja masz typowego przedślubnego stresa
ja to samo miałam z sukienka a zrobiłam sie taka nieznośna,ze nie wiem jak to wytrzymali:)

cześć dziewczynki. caly czas grzebie w internecie i czytam i to mi pomaga. zwlaszcza kiedy czytam dziewczyny, ktore poronily i maja teraz swoje upragnione dzidziusie. ja mimo ze sie odzywam, to caly czas was podczytuje. to bardzo pomaga.

mam kilka pytan, moze ktoras z was bedzie mogla mi odpowiedziec. jak dlugo moze trwac ten bol brzucha po lyzeczkowaniu ? w szpitalu kazali mi brac ketonal, ale zoladek mnie chyba po nim boli. poza tym mam bardzo niskie cisnienie - dzis 80/53. Mam zwolnienie do konca tygodnia, ale chyba pojde do lekarza w poniedzialek po dalsze. Nie wysiedze 8 godzin w pracy z takim bolem.

Powiedzcie mi prosze czy jezeli pojde do lekarza - to bedzie tydzien po zabiegu to powinnam miec jakies badania zrobione ? Mysle, ze chyba morfologie (bo troche krwi stracilam). Zastanawiam sie tez nad badaniem moczu i ewentualnym badaniem na czystosc pochwy ? wiem, ze to lekarz powinien decydowac o badaniach, ale ja sie boje ze cos przeoczy itd :-( .wynik histopatologiczny mam miec za 3 tyg i moze wtedy powinnam dopiero porobic badania ?

Witajcie wieczorkiem:-)

Byłam wczoraj u gina,niestety dalej nie wiem czemu od połowy cyklu aż do wzoraj kiedy dostałam@plamiłam.Gin twierdzi że to zaburzenia hormonalne,że najprawdopodobniej z powodu stresu.Więc się zastanawiam czy może dopiero teraz odczuwam skutki stresu i smutku w związku z chorobą i śmiercią taty.Przepisał mi clostilbegyt który ułatwia zajście w ciąże,ale czy to pomoże to nie wiem.Poza tym doczytałam że od tego leku mogą zrobić się torbiele więc się zastanawiam czy wogule je brać.Oj oddala się moje marzenie o fasolce.Ale spróbuję z tym clo może mi choć cykle unormuje,smutno mi i nawet nie mam siły Wam odpisywać.

Tak mi przykro że w tak krótkim czasie przybyło tyle nowych dziewczyn Koti,Hanka,Iza30...przytulam mocno,uwierzcie ból powoli złagodnieje a wy będziecie się cieszyć fasolkami:tak:

Wszystkie kochane dziewczyny z BB pozdrawiam wraz z podziękowaniami że jesteście:tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry