reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej kochane dziewczynki ostatnio mnie nie bylo bo bylam bardzo zajeta okazalo sie ze teraz 2 weekendy pracuje pod rzad wiec musze w poniedzialek jechac do domku na pierwsza przymiarke sukni w sumie sama juz nie wiem jaka ona ma byc zalamana jestem :))
witam nowe dziewczynki i tule bardzo mocno
Agunia Aj i jak???? :sorry2:

reklama
standardowo powinno sie poczekac 3 cykle:)....ale jesli czuje sie psychicznie na silach to moze sprobowac:) natura czasem wie lepiej od nas
Dziękuję.
Psychicznie czuje się bardzo dobrze i nie może doczekać się kolejnej ciąży.
Boję się o nią bo kolejne poronienie to bedzie cios który ją załamie.
Dlatego bardzo bym chciała się dowiedzieć czy to nie jest zawcześnie i pośpiech nie przyczyni się do poronienia.

moim skormnym zdanie powinna chociaz zrobic jakies podstawowe badania
Poczytam o badaniach i podpowiem jej aby koniecznie zrobiła USG czy wszystko jest ok.
Chyba najlepiej będzie jeśli porozmawia o tym z lekarzem i jeśli on wyrazi na to zgode.
Bardzo wam dziękuję.

alicja masz typowego przedślubnego stresa
ja to samo miałam z sukienka a zrobiłam sie taka nieznośna,ze nie wiem jak to wytrzymali:)

cześć dziewczynki. caly czas grzebie w internecie i czytam i to mi pomaga. zwlaszcza kiedy czytam dziewczyny, ktore poronily i maja teraz swoje upragnione dzidziusie. ja mimo ze sie odzywam, to caly czas was podczytuje. to bardzo pomaga.

mam kilka pytan, moze ktoras z was bedzie mogla mi odpowiedziec. jak dlugo moze trwac ten bol brzucha po lyzeczkowaniu ? w szpitalu kazali mi brac ketonal, ale zoladek mnie chyba po nim boli. poza tym mam bardzo niskie cisnienie - dzis 80/53. Mam zwolnienie do konca tygodnia, ale chyba pojde do lekarza w poniedzialek po dalsze. Nie wysiedze 8 godzin w pracy z takim bolem.

Powiedzcie mi prosze czy jezeli pojde do lekarza - to bedzie tydzien po zabiegu to powinnam miec jakies badania zrobione ? Mysle, ze chyba morfologie (bo troche krwi stracilam). Zastanawiam sie tez nad badaniem moczu i ewentualnym badaniem na czystosc pochwy ? wiem, ze to lekarz powinien decydowac o badaniach, ale ja sie boje ze cos przeoczy itd :-( .wynik histopatologiczny mam miec za 3 tyg i moze wtedy powinnam dopiero porobic badania ?

Witajcie wieczorkiem:-)

Byłam wczoraj u gina,niestety dalej nie wiem czemu od połowy cyklu aż do wzoraj kiedy dostałam@plamiłam.Gin twierdzi że to zaburzenia hormonalne,że najprawdopodobniej z powodu stresu.Więc się zastanawiam czy może dopiero teraz odczuwam skutki stresu i smutku w związku z chorobą i śmiercią taty.Przepisał mi clostilbegyt który ułatwia zajście w ciąże,ale czy to pomoże to nie wiem.Poza tym doczytałam że od tego leku mogą zrobić się torbiele więc się zastanawiam czy wogule je brać.Oj oddala się moje marzenie o fasolce.Ale spróbuję z tym clo może mi choć cykle unormuje,smutno mi i nawet nie mam siły Wam odpisywać.

Tak mi przykro że w tak krótkim czasie przybyło tyle nowych dziewczyn Koti,Hanka,Iza30...przytulam mocno,uwierzcie ból powoli złagodnieje a wy będziecie się cieszyć fasolkami:tak:

Wszystkie kochane dziewczyny z BB pozdrawiam wraz z podziękowaniami że jesteście:tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry