reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
also kochana , teraz żadne słowa nie są w stanie Cię pocieszyć, ale przyjmij najszczersze wyrazy współczucia. Moja mama parę lat temu zachorowała na ziarnicę złośliwą i prawie umarła przez tą wstrętną chorobę. Kochana tulę Cię mocno:*

Hej,mam internet !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale nie wiem czy na stałe,bo coś się nie daje podłączyć.:dry:
Tęskniłam bardzo.Jak mi M pozwoli to popiszę i poczytam.Jestem u rodziców.
Pozdrawiam serdecznie.Buziaki.Pa.

U nas ok.Ja leżę i nie wstaję,tylko do kibelka.Na zmianę walczę z kaszlem i zapaleniem pęcherza.
Dziecka prawie nie posiadam,oszalał całkiem,teraz wujka męczy.Matka mu nie potrzebna,w końcu ma (w takiej kolejności) psa,przychodzącego wujka,ciocię,dziadka i babcię.:-D Martwię się tylko na ile rodzinie sił i cierpliwości wystarczy:-p M ma niespożyte pokłady energii i pomysłów,stawia wszystkich na nogi o 6 rano.
Also,bardzo mi przykro...
Jak sie uda,to poczytam co u Was.Na razie pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Gabi....jeszcze 3-4 tygodnie i dzidzius bedzie mógł wylazic !!!! zobacz jak zleciał czas w lózeczku...31 tydzień leci !!!

Głowa mnie dzis jakos boli :-( oby to nie było znowu jakies choróbsko...no ale zaczelam 20tc :-) i wklejam wam mój brzuszysko :-)

Buuuuuuuuuuuuuuu mąż mi zaraz kompa zabiera:-( ale ponoć jutro przyniesie.To na razie.Buziaki.Trzymajcie się:tak:

Beatko dzisiaj nowy dzień cyklu więc czyżby @ przyszła? :-( Kurcze.. wczoraj pisałaś o teście.. że wszyszła jedna krecha. Tulę mocno i życzę siły i chęci do walki w tym cyklu. Teraz musi się udać.
Jeszcze nie ma @, myślę że w poniedziałek przyjdzie. Ciężko mi określać jak długi będzie cykl ale pewnie 14 dni po owulacji czyli właśnie (2 lutego). Do 5 dc mam iść na usg i dostanę clo, już nie mogę się doczekać ;-)

Wczoraj od godziny przed 13 miałam gości ... najpierw siostra z szwagrem.. oglądali mieszkanko raz jeszcze bo własnie zaczynają u siebie remont. Zaprosiłam na obiad bo własnie robiłam.. pojechali po córkę... i siedzieli u nas do prawie 18... a o 18 przyszli znajomi którzy byli wczoraj z nami umówieni.
Ale było miło i ciekawie. Przynajmniej dzień mi zleciał.
Widzę, że miałaś aktywny weekend :-) ja też tak lubię :tak:

U nas ok.
Dziecka prawie nie posiadam,oszalał całkiem,teraz wujka męczy.Matka mu nie potrzebna,w końcu ma (w takiej kolejności) psa,przychodzącego wujka,ciocię,dziadka i babcię.:-D
No to ma radochę ;-);-)

no ale zaczelam 20tc :-) i wklejam wam mój brzuszysko :-)
Jejku ale czas zleciał. Brzusio troszkę urósł ;-)

Buuuuuuuuuuuuuuu mąż mi zaraz kompa zabiera:-( ale ponoć jutro przyniesie.To na razie.Buziaki.Trzymajcie się:tak:
Czekamy na Ciebie jutro. Buziaczek trzymaj się:-)

Miłej niedzieli wszystkim życzę :tak::tak:

Witam was w niedzielne popołudnie
Oto i mój brzusio specjalnie na życzenie Pixellki!!!!!!!
Fotke zroiłam dziś rano

Załączniki

• 0.jpg
    0.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Jak tak patrze na wasze brzuszki to wiem,, że będę wyglądać jak słonica. Wcale mnie to nie cieszy!!!!!!!!!!! Muszę się troszkę opanować z jedzeniem, ale nie wiem jak!!!!!!!
Sama kiedyś radziłam innym jak się ograniczać, ale teoria to jednak nie praktyka. Jak tu nie jeść kiedy w brzuchu cały czas burczy

Do góry