reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Also, bardzo mi przykro. Wiem,że żadne słowa nie ukoją Twojego dzisiejszego bólu, ale za jakiś czas będzie lżej, niewiele, ale odrobinę lżej. Trzymaj się kochana.

...Dziś mijają dwa lata od śmierci mojej Mamy..

ech smutny ten dzisn dzis tu....
ja sie przespalam i glowa przestala bolec....ciekawe co w nocy bede robic

no nic....
ide,....
dzis dzien zadumy.....wszystkie laczymy sie Also z toba w twoim bolu.....pomodlmy sie za Twoja mame..........

dobranoc

Witam,
Aga irl. ma rację, dziś smutny dzień. Myślimy ALSO dużo o Tobie ja i mąż. To bardzo przykre i ciężko się z tym pogodzic. Bardzo Ci współczuję. Trzymaj się....

Witam Was kochane dziewczynki

Alu tulę Cię... Pamiętaj, mama zawsze będzie przy Tobie tylko troszkę inaczej jak dotad.

Beatko dzisiaj nowy dzień cyklu więc czyżby @ przyszła? :-( Kurcze.. wczoraj pisałaś o teście.. że wszyszła jedna krecha. Tulę mocno i życzę siły i chęci do walki w tym cyklu. Teraz musi się udać.

Andzi dla Twojej mamusi (*)(*)....

Anesto dobrze że jeszcze nie rodzisz. Niech mąż będzie bliżej by miał kto się zając córcią :tak:;-) Imiona mi się różne podobają. Nie piszę. Bo i tak każda z nas ma inny gust :zawstydzona/y: No tak zapomniałam że Ty już masz po kim mieć ciuszki :zawstydzona/y:
Trzymaj się. Czy ma ktoś Twój nr tel? Bo będziemy się zamartwiać jak znikniesz z forum,.... czy to już? Czy nie juz?

Gabi nie dajesz znaków zycia od rodziców. Mam nadzieję ze wszytko u Was oki.

Agatko jak się czujecie? Robisz powtórną betkę w tym tygodniu?Buziaczki dla Was.

Karolka wszystkie pamiętamy jak niedawno Ty przeżywałaś odejście taty (*)
Tulam mocno.

Asiu (cyniczna) witaj .... czyżby powrót?

Aga Irl czyżby noc udało się przespać?

guska(Aguś) jak samopoczucie? Julcia daje Ci we znaki?

Wszystkie nie wymienione dziewczynki tulę do serduszka.

reklama
U mnie boleć boli cały czas. Dziwny ból. Raz jakby mięsień bolał, raz jakby przepona czy cokoliwek tam jest. Nie wiem dziwny do określenia ból. Ale daje mi się we znaki.

Wczoraj od godziny przed 13 miałam gości ... najpierw siostra z szwagrem.. oglądali mieszkanko raz jeszcze bo własnie zaczynają u siebie remont. Zaprosiłam na obiad bo własnie robiłam.. pojechali po córkę... i siedzieli u nas do prawie 18... a o 18 przyszli znajomi którzy byli wczoraj z nami umówieni.
Ale było miło i ciekawie. Przynajmniej dzień mi zleciał.

Tyle nowości u mnie

Do góry