reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Also- kurczę tak to w życiu jest niestety, wkurza mnie tylko to że jeszcze na to cholerstwo nie znaleźli lekarstwa, bardzo Ci współczuje Kochana w miarę możliwości trzymaj się dzielnie, myślami jestem z Tobą.
Aga Irl-cieszę się że wszystko jest ok:-)
Słodziutka-napisałaś kiedyś że się nie chwalę zakupami i takie tam, bo kochana ja już wszystko mam po swojej pierwszej córeczce, a jeżeli chodzi o imię to naprawdę sama nie mogę się zdecydować, a może wy mi podrzucicie jakieś które mi od razu podpasuje.
P.S. Niepisałam tak długo bo prądu u mnie nie byłó prawioe 2 dni
Resztę babeczek pozdrawiam

A zapomniałam wczoraj myślałam że rodzę, jeju ale się wystraszyłam....M nie było w domu-100 km od domu, godz.22, córka ze mną- ja przed nią gram uśmiechniątą, wzięlam gorący prysznic i przeszło, dziś byłam na KTG i powiedzieli że wszystko wygląda dobrze tzn nie rodzę, rozwarcia brak ale i tak się bałam.

Aha dziewczyny z o co chodziło z jakąś akcją- z bodajże Katrin, napiszcie jak możecie jestem bardzo ciekawa.Ta która się już nie odzywa tylko nie wiem dlaczego...

Ostatnia edycja:
reklama
Smutny dzionek.............
w dodatku pochmurno, szaro, buro i ja w pracy........

Niusia tylko nie zasiedź się w tej "zagranicy"........

Anesto:-)......
ja swojej córeczce dam na imię Dominika...... nie wiem jeszcze kiedy to będzie ale napewno tak będzie, a syneczkowi Maciuś i też nie wiem kiedy ale będzie.......

anesto-u nas córeczka miała byc Zosią, dla synka nadal imienia brak...chociaz jakby sie teraz na dziewczynke przerobił to bym obstawała przy Neli lub Poli

mnie tez glowa boli :(
ale cale szczescie obiad mam ugotowany zupe ogorkowa i kebab z frytkami
pranie zrobione i caly pokoj posprzatany ufff
zaraz moja swiadkowa przyjezdza zeby wypisac zaproszenia na slubik:)

Czesc dziewczyny
ale jestem wkurzona,jeny jaka sierota ze mnie:-)
pojechałam do legnicy po wpisy do indeksu a na miejscu zorientowałam ,ze zapomniałam indeksu!!!kurde!!!będę teraz latać Bóg wie gdzie za tymi wpisami..

reklama
Also....Alu kochana...tak bardzo jest mi przykro i chyba nie znajdę słów które pomogłyby Tobie ukoić ból po tak wielkiej stracie....myslami i modlitwa Was wspieram...tule cie mocno do serduszka....pamiętaj ze my jesteśmy tu dla Was.....
Najszczersze wyrazy współczucia.....

Do góry