reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam,

Wróbelek - super brzuszek:-) Jak zrzucić będziesz się zastanawiała później;-)

Pixella - troszeczkę urósł, tak mi się wydaje:-)

Dzisiaj z M robimy sobie dzień filmowy... Obejrzeliśmy Wiedźmina, teraz kolej na Pan i Pani Smith...

Zaniepokoił mnie dzisiaj brązowawy śluz:zawstydzona/y:... czyżby @przyszła wcześniej?? dzisiaj dopiero 22dc:baffled:

Kinguś - w nastepnym cyklu też mam monitoring, ale dopiero 10 dc a od 3-7 mam clo...

Ostatnia edycja:
Wróbelku:-):szok:
ale masz brzusio wielki!!!
śliczny
też cały czas myślę o Also,jak się teraz czuje,pewnie jest jej bardzo źle..
ale tak jak juz dziewczyny pisały mama jest już na górze , nie cierpi i opiekuje się nimi z góry ...
Pixela ale z Ciebie laseczka:-)
Gabi witaj,myślę ,że u mamy będzie Ci lepiej,przewija sie tam tyle ludzi,że nie bedziesz sie nudzic i lezenie będzie łatwiejsze
Edzia ale z Ciebie gościnna babeczka;-)wpadne ja tam kiedy hihi

wrobelek sliczny brzuszek:)

a mnie dzis cos pecherz boli...wrrrr...bylam w miescie po ciuchy dla corki bo bierzmowanie w sobote i ledwo wrocilam.....wzielam 2 furaginy i pije duzo wody...mam nadzieje ze bedzie lepiej ech....

Wróbelku jaki piękny brzusio.
Pixella z tego co obserwuję to Twój rónież się powiększa ( no może nie w zastraszajacym tempie), zobaczysz jak wyskoczy nagle to będziesz miała największy ze wszystkich:-):-):-)
Słodziutka ja narazie bety nie będę robiła bo zaraz w jakąś paranoję wpadnę. Postaram się cierpliwie poczekać do usg i zobaczymy co tam się u mnie dzieje. Buziaczk dla Cebie i mężulka.

U mnie niedziela wyjatkowo leniwa. Pyszny obiadek był, luby zabrał mnie też do kina a teraz zostało tylko leżenie na kanapie i oglądanie tv.

Agi28 czy ja dobrze widzę Twój suwaczek?????????????? Jeszcze nie miałam okazji, ale serdecznie GRATULUJĘ

jest tu ktoś??

U mnie @ rozkręca się na dobre, plamienia coraz większe i bardziej brązowe:( Nie wiem czy mam to traktować jako 1 dzień cyklu?? /miałam jutro robić progesteron... masakra
czy któraś z Was w trakcie brania duphastonu dostała @?? Nigdy tak nie miałam...

Ostatnia edycja:
reklama
Wróbelku kochana pięęękny brzusio:-), naprawde prześliczny... Zawsze myślałąm , że jak będe kiedyś w ciąży to chcę mieć jak najmniejszy, teraz po moich doświadczeniach diametralnie zmieniłam zdanie. Chcę mieć ogromny brzucholek- , żeby każdy widział i podziwiał:-)

Do góry