reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam,

Wróbelek - super brzuszek:-) Jak zrzucić będziesz się zastanawiała później;-)

Pixella - troszeczkę urósł, tak mi się wydaje:-)

Dzisiaj z M robimy sobie dzień filmowy... Obejrzeliśmy Wiedźmina, teraz kolej na Pan i Pani Smith...

Zaniepokoił mnie dzisiaj brązowawy śluz:zawstydzona/y:... czyżby @przyszła wcześniej?? dzisiaj dopiero 22dc:baffled:

Kinguś - w nastepnym cyklu też mam monitoring, ale dopiero 10 dc a od 3-7 mam clo...

Ostatnia edycja:
Wróbelku:-):szok:
ale masz brzusio wielki!!!
śliczny
też cały czas myślę o Also,jak się teraz czuje,pewnie jest jej bardzo źle..
ale tak jak juz dziewczyny pisały mama jest już na górze , nie cierpi i opiekuje się nimi z góry ...
Pixela ale z Ciebie laseczka:-)
Gabi witaj,myślę ,że u mamy będzie Ci lepiej,przewija sie tam tyle ludzi,że nie bedziesz sie nudzic i lezenie będzie łatwiejsze
Edzia ale z Ciebie gościnna babeczka;-)wpadne ja tam kiedy hihi

wrobelek sliczny brzuszek:)

a mnie dzis cos pecherz boli...wrrrr...bylam w miescie po ciuchy dla corki bo bierzmowanie w sobote i ledwo wrocilam.....wzielam 2 furaginy i pije duzo wody...mam nadzieje ze bedzie lepiej ech....

Wróbelku jaki piękny brzusio.
Pixella z tego co obserwuję to Twój rónież się powiększa ( no może nie w zastraszajacym tempie), zobaczysz jak wyskoczy nagle to będziesz miała największy ze wszystkich:-):-):-)
Słodziutka ja narazie bety nie będę robiła bo zaraz w jakąś paranoję wpadnę. Postaram się cierpliwie poczekać do usg i zobaczymy co tam się u mnie dzieje. Buziaczk dla Cebie i mężulka.

U mnie niedziela wyjatkowo leniwa. Pyszny obiadek był, luby zabrał mnie też do kina a teraz zostało tylko leżenie na kanapie i oglądanie tv.

Agi28 czy ja dobrze widzę Twój suwaczek?????????????? Jeszcze nie miałam okazji, ale serdecznie GRATULUJĘ

jest tu ktoś??

U mnie @ rozkręca się na dobre, plamienia coraz większe i bardziej brązowe:( Nie wiem czy mam to traktować jako 1 dzień cyklu?? /miałam jutro robić progesteron... masakra
czy któraś z Was w trakcie brania duphastonu dostała @?? Nigdy tak nie miałam...

Ostatnia edycja:
reklama
Wróbelku kochana pięęękny brzusio:-), naprawde prześliczny... Zawsze myślałąm , że jak będe kiedyś w ciąży to chcę mieć jak najmniejszy, teraz po moich doświadczeniach diametralnie zmieniłam zdanie. Chcę mieć ogromny brzucholek- , żeby każdy widział i podziwiał:-)

Do góry