reklama
wróbelek85 dziękuje, mam nadzieje, że wszystko będzie ok
moniakras zgadzam się z agi28 - powinnas zmienic lekarza. To , że test wyszedł pozytywnie to już przesłanka do tego, żeby skierował Cię na badanie krwi...
Moja lekarka od razu mi powiedziała, że jak się dowiem to mam zrobic betę a nie test. Mimo, ż ezrobiłam najpierw jednak test i zadzwoniłam do niej, od razu nie pozwoliła mi iśc do pracy i powiedziała że zwolnienie z wcześniejszą datą dostanę na wizycie.
Mam nadzieje, że znajdziesz jakiegoś odpowiedzialnego lekarza- głowa do góry
moniakras zgadzam się z agi28 - powinnas zmienic lekarza. To , że test wyszedł pozytywnie to już przesłanka do tego, żeby skierował Cię na badanie krwi...
Moja lekarka od razu mi powiedziała, że jak się dowiem to mam zrobic betę a nie test. Mimo, ż ezrobiłam najpierw jednak test i zadzwoniłam do niej, od razu nie pozwoliła mi iśc do pracy i powiedziała że zwolnienie z wcześniejszą datą dostanę na wizycie.
Mam nadzieje, że znajdziesz jakiegoś odpowiedzialnego lekarza- głowa do góry
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
bete robi sie na czczo
wrobelek85
Luiza może i tak ja na początku ciąży byłam u innego gina i tak mi mowił, ze na czczo, ale glowy nie dam uciac wiec moze masz i racje Przepraszam zA wprowadzenie w bład
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Zgadzam się z dziewczynami, podstawową rzeczą którą musisz zrobić, to zmiana lekarza! Ja powiem Ci, ze u mnie było tak, ze w czwartek miałam dostać @, no i jakieś plamienia famiałam, więc nie robiłam testu, ale na drugi dzień już nie było śladu po plamieniu, wiec pojechałam po test, test wyszedł pozytywny, więc zadzwoniłam do mojego gina i ten odrazu kazał mi brać luteinę( miałam ją w domu, została mi z poprzedniej ciąży) a w poniedziałek rano byłam już u niego na wizycie i odrazu na zwolnieniu.w pazdzierniku a dokladnie 21.10.08 poronilam,zle to znioslam tymbardziej ze zaden lekarz nie byl w stanie mi wytlumaczyc dlaczego tak sie stalo.trafilam do szpitala z bolem brzucha,po przebadaniu stwierdzono ze wszystko wporzadku ale mimo to zostawili mnie na obserwacji,przez tydzien czasu nie badali mnie tylko pytali jak sie czuje a czulam sie dobrze,dzien przed planowanym wysjciem do domu poronilam:-(
teraz chyba tez jestem w ciazy,bynajmniej tak wskazuja testy ktore robilam,czesto sprawdzalam czy zaszlam w ciaze poniewaz lekarz ktory wypisywal mnie ze szpitala powiedzial ze jak tylko bede wiedziec albo przypuszczac ze jestem w ciazy to mam sie zglosic do lekarza zeby mi dal leki na podtrzymanie. tak tez zrobilam,wykonalam kilka testo i wyszly one pozytywnie wiec udalam sie do lekarza a on prawie zmieszal mnie z blotem dopiero jutro powinnam dostac miesiaczke wiec nie potrzebnie sie tak pospieszylam i ze testy sa nic nie warte i ze nie ma zadnej ciazy to uslyszalam. moze faktycznie sie pospieszylam ale skoro raz stalo sie takie nieszczescie chcialam tego uniknac.nie wiem teraz co myslec i zrobic.poczekac do jutra czy jeszcze dzis pojsc do innego lekarza??moze to co napisalam jest smieszne ale tak bardzo sie ucieszylam jak zobaczylam na tescie dwie kreseczki...
wrobelek85
Luizko nie ma za co My psie mamy musimy trzymać się razem
reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Hehehe, ja też jestem psią mamą