reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja na chwilke....
kurcze glodna jestem ale nie mam ochoty na nic.....mdli mnie wrrrrr.......zastanawiam sie wlasnie co ja dzis zjadlam....pol arbuza ,kanapke jedna ktora wmusilam w siebie i marchewke i brukselke.....jesssuuuuu.....czasem to sie czuje jak zatruta a nie zaciazona....

reklama
Ptysia...dziękuję....niestety przekonałam się na własnej skórze....nie powiem,ze było lekko ale sama nie wiem jak ja to przetrwałam.....i muszę przyznac ze gdy Gosia sie urodziła i czekałamna "wiesci"od lekarza to nawet nie myślałam,ze przezyje....a jednak...to mój mały wielki cud.......drugim razem juz nie miałam tyle szczęścia......
Aga Ir....oj Ty bidulko......
Zmykam.......moze jeszcze wpadnę bo M nie ma to me nie podsiądzie......

Ostatnia edycja:
Widzisz u mnie w miesci to prawie kazdy lekarzma cos na sumieniu......

naprawde jest az tak źle z tymi lekarzami tutaj? zaczynam sie zastanawiac tez nad tym samym lekarzem co ty, ale nie wiem czy mnie na niego stac:-D ile sie płaci za wizytę?

Ptysia80 ja wierze że jeszcze bedzie dobrze, czytałam twoją historię :( przykro mi że tak się dzieje na świecie:-(.

Aga irlandia ty zjedz cos bo jeszcze z głodu padniesz:eek: a na zapasach przeciez dlugo nie pociągniesz:baffled: marsz po kanapki bo ja tak każe :-):-D:-D:angry: jedz tak dlugo az wkońcu tego nie zwrócisz :laugh2:
dobranoc wszystkim ja idem zaraz plusk a potem mojemu m zrobie wodzione- nie wiem czy wiecie co to jest hihi:-D taka zupa z masa czosnku i bułeczką :-D:-D:-D pewnie potem mu cmoka na dobranoc nie dam:no::-D,

koszatnik jakos nie chce urodzic:sorry: a czytalam ze jak sie im sutki wyczuwa w futerku to jest to kwestia kilku dni:sorry: może mam jednak samca:sorry::sorry::-D u nich to jest tak ze podwozie maja samiczki bardzo podobne do podwozia samców:-D no i ptaki schowane wiec cewki moczowe wygladaja tak samo a jaja maja pod skórka:-D:sorry: no ale jeden to na bank samiec :-D:-D pokazal juz swojego ptasiora:-D:-D... nie debatuje juz nad tym czy to samce czy parka bo nie bede spac:baffled::baffled:

owocnej nocki i duzio kudlatkow i fluidków:happy:

a jak weszłam do łazienki to na widok pralki mnie olśniło, że moje pranie skończyło sie już prać daaawno temu :szok: no ale tak to jest jak sie siedzi na BB, to człowiek zapomina o całym świecie.

ojej a ja małe pranie mialam zrobic dzisiaj :sorry::wściekła/y: moja tesciowa nie nazywa tego skleroza tylko mówi DUPOWATOŚC:wściekła/y: eh.. pewnie znowu tesciowa mi wypierze:eek::baffled:

zreszta i tak sznury mam zajete z praniem wiec co ja sie przejmuje:laugh2: znowu moja dupowatosc tzn skleroza

Luizo gratuluję fasolki, ja brała luteine do 3 miesiąca i kwas foliowy. Aga irl super stół i krzesła mi też się taki marzy ale u nas na tapecie jest kredyt mieszkaniowy do spłacenia więc trochę jeszcze poczekam. Marlenko nie przejmuj się gadaniem ludzi, którzy nic nie rozumieją, to może zrozumieć tylko ktoś kto tego sam doświadczył, dlatego dobrze że jest to forum, wiem że słowa ranią ale głowa do góry będzie dobrze. Also wierzę że cud nastąpi lekarze się mylą. Pati b gratulacje, moja połówka też jest chora i serwuję leki. Ptysiu ja mam wrażenie że też swoją pierwszą ciążę utraciłam przez błąd lekarza, który miał być dobrym specjalistą i mu ufałam, okazało się inaczej to ja mówiłam że coś jest nie tak nie on, los się odmieni. W imieniu Agnieszek dziękuję za życzenia, bo czasami ci na których liczymy zawodzą i nie pamiętają o tym dniu a tak miło przeczytać dobre słowo (mam wrażenie że ten dzień przegrywa z dniem babci). Agnieszkom przesyłam życzenia, które sama dostałam ale spodobały mi się (dla pozostałych forumkowiczek również):

Życzę marzeń o które warto walczyć
Radości, którymi warto się dzielić
Przyjaciół z którymi warto być
Nadziei bez której nie da się żyć
Niech wiatr wieje Wam zawsze w plecy a słońce świeci w twarz
Niech dobry los da Wam zatańczyć wśród najjaśniejszych gwiazd.

Czesc dziewczyny, mam takie pytanie..czy ktoras z Was ma przeciwciala antykardiolipinowe i birze acard..? albo cos jeszcze? jesli tak to co i po ile tabletek..z gory dziekuje za odp

Also całym serduszkiem jestem z Tobą, ale wiesz co ostatnio uwieżyłam w cuda. Pamiętacie jak wam pisałam o dziewczynce z sepsą, którą wiozła moja mama. Tą ośmiomiesięczną????? Ona przeżyła!!!!!!!!!!!! Mimo, że jak ją dowieźli do Poznania to była już caaaaaaaaaaała w czarnych plamach. Ponoć nie ma kawałka noska i uszka, ale takie operacje plastyczne refunduje NFZ wiec na szczęście rodzice nie muszą się tym martwić (są bardzo biedni)!!!!!!!!! Więc myślę, że wiara czyni cuda i trzeba wierzyć zawsze do ostatniej chwili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agnieszką, które mają imieniny składam najserdeczniejsze życzenia!!!!!!!!!!!!!

Pati B nie wiem czy to wina witamin była............ Być może nigdy nie poznasz prawdy, ale nie poddawaj sie

Ja dzisiaj jestem już po wizycie i po wykładach. U GINA SUPER, aż bym zapomniała zapłacić ze szczęścia hi hi. Wiecie, że nawet specjalnie sprawdził w pracy wszystko o moim poronieniu,, żeby lepiej się przygotować (bo moj wypis i gr krwi zaginely, jak M wyslal mi je 3 tyg temu z Holandii) Zważył mnie i na jego wadze było 62,5 kg, a ja w 5 tyg ważyłam 57 kg wiec nieźle utyłam,ale spoko jego waga moż ważyć inaczej niż moja wiec jutro zważe sie w domciu. Po bad. ginekologicznym powiedzial, że dzidzia rośnie i jest zadowolony. Nast wizyta za 3 tyg.

Buziaki wszystkim i dobranoc

reklama
Witam dziewczynki, ja jak zwykle pełnię nocną straż:-D

Also modlę się za twoją mamusię.Trzymaj się dzielnie kochana...Trzeba wierzyć w cuda, czasami się zdarzają.

Ptysia wierzę,że wszystko się w końcu ułoży i dla ciebie też zaświeci słoneczko.

Wszystkim Agnieszką życzę zdrówka i spełnienia marzeń.

Aga Irl no to super zakup...A w bluzeczce faktycznie będzie ci do twarzy..

Wróbelku cieszę się ,że na wizycie super.Trzymam kciuki, żeby do końca tak już było... Dobrze,że ta dziewczynka wyzdrowiała

Słodziutka, Katrin gdzie wy jesteście????????????????Będę krzyczała:tak:

Aga AJ,Enka,Alutka,Miruś,Magdalenka,Alla,Carri,Dilajla,Guśka,Mordoklejko, Pati,Niusia,Selenko,Szafirku,Pixellko,Gabi i wszystkie niewymienione dziewczynki gorąco pozdrawiam.

Ja dzisiaj wracałam z wrocławia do obornik śląskich, za miastem jechaliśmy chyba z 20 na godzinę.Taka była mgła, że nic nie było widać.Masakra
Stwierdziłam,że następnym razem nie pojadę tylko zostanę u mamy;-)

Buziaki i dobranoc

Do góry