reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczynki, ja na króciutko,
witam was wszystkie...

also bardzo mi przyro, nie wiem jak cie pocieszyć, chyba sie nie da....:-(

ja od dzis chora, goraczka, katar, gardło boli i jak balon...zamiast do pracy lece do lekarza po l4 i do wyrka bo ledwo chodzę....

napiszcie mi szybciutko domowe sposoby: czym płukać gardło i jak czesto, czy pic mleko z miodkiem i czosnkiem....bo słyszałam, ze miodu nie wolno :-(....ile apapów na goraczke maxymalnie...boje sie, ze ten lekarz, bo musze isc do pierwszego lepszego cos wymyśli głupiego....

wczorajsza waga po obżarstwie u teściowej wieczorem 57,5...

no i teściowie juz wiedza, ale mieli oczy ja sie dowiedzieli, ze to juz 5-ty miesiac leci....18-ty tydzień, ale generalnie sie cieszyli

reklama
Wpadłam znowu Wam troszkę ponarzekać
Miałam się nie stresować, nie denerwować i wstałam dziś z taką myślą, że wszystko będzie dobrze. Jak ma być dobrze, rano koleżanka z pracy, która była w 8 tyg napisała że dzidzi już nie będzie bo obumarło.................
Do tego wszystkiego teraz mam ciągłe schizy że to nie dobrze że nie mam żadnych ale to żadnych objawów. Może troszke bolą mnie jajniki- to wszystko. Nawet mówiłam do mojego mężulka że wolałabym wymiotować na okrągło to wiedziałabym przynajmniej że jest wszystko ok.........
iławianka,pixella77,pyzuniagaj, wróbelek85,alutka, magdalenka, i wszystkie nie wymienione ściskam bardzo mocno

Słodziutka gdzie jesteś?? Brakowało mi Twoich postów przez ten czas jak mnie nie było

luiza123, nie przejmuj się brakiem objawów, ja jestem żywym dowodem na to, że totalnie bez żadnych objawów da się żyć w ciąży, nawet cycuchy przestały szybko boleć... też panikowałam, też chciałam wymiotować co chwilę, a teraz stwierdzam, że bezobjawowy czas ciązy jest cudowny, nie drażnią mnie zapachy, smaki... cudowny czas
Nie stresuj się, bo to nie pomaga ( i kto to mówi?!)
Pozdrawiam

witam

also przytulam kochana ...jestem z wami i prosze Boga o zdrowie dla Twojej mamusi

ptysia przyjdzie czas i na Ciebie a lekarze no coz trafic na dobrego to juz wielki cud ...fajnie ze sie odezwalas

luiza tak jak pisze guska ...objawy wcale nie musza sie pokazac a ciaza przebiega prawidlowo ...wiec glowa do gory ... Wiem ze bedziesz spokojniejsza dlatego zycze Ci przyjaciela pana kibelka

wszystkim staraczkom pieknej fasolki (aguniaAJ)
brzuchatkom spokojnych kolejnych miesiecy i szczesliwego rozwiazania

Jeszcze raz dziekuje Wszystkim za wsparcie

agnieszki wszystkiego najlepszego w dniu imienin troszke spoznione ale szczere ....moja mamusia tez agnieszka ...a ja mam na drugie wlasnie tak hihi

edytko Buziaczek ...i ;-)

dzisiaj postanowilam zabrac sie za sprzatanko ...mam w planach wyprac dywan ...wiec zabieram sie za to od rana bo pozniej bedzie gorzej

buziaczek

Guśka35, marlena78 dziękuje:-) uff troszkę ulżyło...
Mam jeszcze jedno pytanie. Myślicie że betę najlepiej robic w jednym laboratorium, czy to nie ma znaczenia?? Wydaje mi sie że różne laboratorium mają różne normy ale chyba wynik to wynik??? Mam rację czy się mylę:-)

marlenko zazdroszcze tego sprzątanka...teraz jak jestem w domu na zwolnieniu nic nie pozwalają mi robic..może i dobrze ale szału dostaje z tego nic nierobienia a to dopiero drugi dzień:szok:

Luiza ja bety nigdy nie robilam (w szpitalu mi tylko robili) wiec nie pomoge ...ale wydaje mi sie ze lepiej jak jest to jedno labolatorium

zjadlam sniadanko jeszcze kawke dopije i zmykam ale tak naprawde to juz mi sie odechciewa sprzatanka ...ale trza bo w sobote kolenda

w pazdzierniku a dokladnie 21.10.08 poronilam,zle to znioslam tymbardziej ze zaden lekarz nie byl w stanie mi wytlumaczyc dlaczego tak sie stalo.trafilam do szpitala z bolem brzucha,po przebadaniu stwierdzono ze wszystko wporzadku ale mimo to zostawili mnie na obserwacji,przez tydzien czasu nie badali mnie tylko pytali jak sie czuje a czulam sie dobrze,dzien przed planowanym wysjciem do domu poronilam:-(
teraz chyba tez jestem w ciazy,bynajmniej tak wskazuja testy ktore robilam,czesto sprawdzalam czy zaszlam w ciaze poniewaz lekarz ktory wypisywal mnie ze szpitala powiedzial ze jak tylko bede wiedziec albo przypuszczac ze jestem w ciazy to mam sie zglosic do lekarza zeby mi dal leki na podtrzymanie. tak tez zrobilam,wykonalam kilka testo i wyszly one pozytywnie wiec udalam sie do lekarza a on prawie zmieszal mnie z blotem:wściekła/y: dopiero jutro powinnam dostac miesiaczke wiec nie potrzebnie sie tak pospieszylam i ze testy sa nic nie warte i ze nie ma zadnej ciazy to uslyszalam. moze faktycznie sie pospieszylam ale skoro raz stalo sie takie nieszczescie chcialam tego uniknac.nie wiem teraz co myslec i zrobic.poczekac do jutra czy jeszcze dzis pojsc do innego lekarza??moze to co napisalam jest smieszne ale tak bardzo sie ucieszylam jak zobaczylam na tescie dwie kreseczki...

Luizka ja do teraz poza bolem piersi nie am zbyt wielu objawów!!!!!! Betke możesz zrobiić gdzie chcesz!!!
Witaj Moniakras. Mój gin też mnie na pierwszej wizycie opierdzielił, bo ja po 2 @ też zaszłam w ciążę, ale teraz mówi, że może dobrze zrobiłam bo wszystko jest ok i Tobie też tego życzę!!
Edytka gdzie jesteś????????????????? Tęsknimy za Tobą i to baaaaaaaaardzo.
Wonka Ciebie też dawno nie było!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Moniakras bardzo się cieszę że zobaczyłas dwie kreseczki. Jeżeli testy wyszły pozytywnie to dla 100% pewnosci zrob badanie beta hcg w laboratorium kosztuje ok 30 zł ( popros o wynik na cito to za ok 2-3 h bedziesz wszystko wiedziała).
Kolejna rzeczą do zrobienia jest zmiana lekarza na normalnego, bo nikt nie ma prawa cie mieszać z błotem za to że przyszłaś o cos zapytać albo na wizytę. Wierzę że ci sie uda znaleźć dobrego ( wejdż na strone www.znanylekarz.pl może tam zanjdziesz lekarza z twojego regionu). Trzymam kciuki;-);-);-)

Dziewczynki a z wami się witam i buziaki wysyłam.
Witam nowe koleżanki - zostańcie tu jest naprawde bardzo fajnie.
Luiza - gratulacje ogromne. Oby zdrowo rosła fasoleczka i spokojnych 9 miesięcy.
Carri buziaczki dla ciebie juz się odzwam tak jak prosiłaś:-):-):-)
Also myslę cały czas o Twojej rodzince musisz mieć teraz naprawdę duzo siły i byc dzielna.
Kinguś daj znać czy pekły.
Edytko koncz juz ten remont!!!!!!!!

Nie wymienione dziewczynki serdecznie pozdrawiam i życze miłego dnia.

Do góry