reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie słoneczka:-)

Selena witaj,wynik na pewno będzie dobry:-)

Wróbelek cieszę się że czujesz się dobrze,do kwietnia czas szybko zleci i będziesz mieć M przy sobie:-)

Marlena witaj to działaj wierzę że tym razem ci się uda,bo ja chyba znowu nie:zawstydzona/y:nie czuję owulki i jakoś w środku coś mi mówi że i tym razem się nie uda.

Jeszcze tylko do końca tygodnia mam urlop i znowu do pracy.

karolka oby bo wczesniej nie czulam owulki a w ciaze zachodzilam wiec nie wiem co lepsze A i Tobie sie uda zobaczysz dzidfzius lubi zaskakiwac ....
wrobelku to supcio

a ja caly czas czekam na tel z pracy bo w tym miesc bylam tylko raz ....ale se zarobilam buuuuu

Ostatnia edycja:
Niestety nie znam jeszcze płci dzidzi. W Polsce wciąz bez pracy, ale ok czas leci duzo szybciej!!!!!!!!!!!!!!!! Spyke jest szcześliwy bo może biegać i skakać po lesie kilka razy dziennie (a nie jak w holandii raz w tygodniu) Nawet znalazl kilku "kumpli"

Cześc Dziewczynki....
Ja tylko na chwilkę...pogoda do bani...nic się nie chce i jeszcze ta @...:wściekła/y::no::-(
zwariuję chyba,jestem rozbita dziś jak nie wiem co....a roboty tyle....eh...
przydałoby sie polenić trochę....ale to innym razem...hihi...
Życzę Wam lepszego nastroju niz mój....trzymajcie się kochane....
Agi,Aga Ir,Wróbelek,Szafirek,Selenko,Słodziutka,Ona,Ola,Sasetka,Iławianka,Ola,Ptysia,Pati,
Sonita,Sylwia,Syluś,Magdalenka,Miruś,Mordoklejko,Also,Allaa,Anesto,Dlaczegotak,
Jezyk,PostPtaszyna,Guska,Gabi,Marlenka,Mała,Niusia i wszystkie e wymienione pozdrawiam

agniesiu Aj robota poczeka moja tez czeka ...duzo sloneczka zycze pomimo ze pogoda do bani

ide dzialac dalej hehe co sie nie robi dla ksiedza ....
buziak

Ostatnia edycja:
Selenko będę trzymała kciuki za wyniki, będzie dobrze, choć wiem ze to oczekiwanie jest strasznie stresujące....Ja muszę powtorzyc badanie na toxo i CMV, bo jak robiłam w październiku to wyszło, że nigdy nie chorowałam i się martwię, że może od tamtego czasu złapałam to świństwo.....
Chciałabym już wiosnę, ta pogoda nie nastraja Nas optymistycznie.

Witam dziewczynki,, ja tylko na chwilkę...

ALLA,, witam,,,,:-D:-D:-D:-D

KARLKA... marlenka ma rację,,,, ja jak byłam pewna ,ze nic z tego,,,,,,,,to były @ kreseczki ,,heheh

Wróbelku,,,,,,:-D:-D:-D:-Dpozdrawiam,,

Marlenka,, bedzie dobrze,, tylko słuchaj własnego serca a nie głupich ludzi,,,,
Pozostałe dziewczynki ,,, pozdrawia,,,m:-D:-D:-D:-D

SELENKO<,,,, trzymam kciuki,, napewno bedzie dobrze,,,,,!!!!!!!!

Słodziutka.......:-D:-D

reklama
a mnie jakos cycki sflaczaly.....troszke bola ale juz nie tak jak wczesniej....moze przez to ze chudne?tak sobie tlumacze....nie lubie tego normalnie.....jak cos zanika to az mi czarne mysli do glowy przychodza....ale kibelek dalej kocham

Do góry