reklama
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Jeśli mowa o psie Cała moja rodzina mówi, że powinnam wydać Spykego, albo oddać do schroniska. Bo jak dziecko się urodzi to sobie nie porade ze sprzataniem wyprowadzanie i dzieckiem jednoczesnie i nie rozumieja, ze to wszystko zależy od dobrego rozplanowania sobie dnia!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem juz co mówic w życiu nie wydam mojego skarbeńka !!!!!!!!!!! On jest dla mnie jak członek rodziny, a rodziny sie nie wydaje kiedy zaczyna sprwiać kłopoty. Idąc tym rozumowaniem to dziecko kiedy zacznie sprawiać kłopoty powinnam oddać do domu dziecka. Przecież tak się nie robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pyzuniagaj
Mama Aniołka i Martynki
Witam dziewczynki i zmykam do pracki...
Wróbelku dasz radę, dzielna dziewczynka z ciebie.Kwestia planowania...
Idę sobie.Pozdrawiam Was gorąco.Papapapa
Wróbelku dasz radę, dzielna dziewczynka z ciebie.Kwestia planowania...
Idę sobie.Pozdrawiam Was gorąco.Papapapa
allaa
Fanka BB :)
Also, strasznie mi przykro......Musisz byc teraz bardzo dzielna. Duzo wiary i siły Ci życzę.
Reszte dziewczyn pozdrawiam.
Reszte dziewczyn pozdrawiam.
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Selenko Będzie dobrze Musi być i Ty musisz tak myśleć
wlasnie dostalam paczke hehe moj M kupil mi wyciskarke do sokow z mango ...wiec dostanie dzisiaj buziaka ...bo ja tak uwielbiam soki
wczoraj bylam na zebraniu u mlodego ...i jestem zadowolona jedzie na 4 i 5
u mnie chyba owulka dzisiaj ...coraz bardziej czuje kiedy jest ...ale to pewnie zasluga zbijania prolaktyny
wczoraj bylam na zebraniu u mlodego ...i jestem zadowolona jedzie na 4 i 5
u mnie chyba owulka dzisiaj ...coraz bardziej czuje kiedy jest ...ale to pewnie zasluga zbijania prolaktyny
reklama