reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Moniakras tak jak dziewczyny piszą nie trzeba na czczo ale najwcześniej dwie godziny po posiłku.

reklama
Jeśli mowa o psie Cała moja rodzina mówi, że powinnam wydać Spykego, albo oddać do schroniska. Bo jak dziecko się urodzi to sobie nie porade ze sprzataniem wyprowadzanie i dzieckiem jednoczesnie i nie rozumieja, ze to wszystko zależy od dobrego rozplanowania sobie dnia!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem juz co mówic w życiu nie wydam mojego skarbeńka !!!!!!!!!!! On jest dla mnie jak członek rodziny, a rodziny sie nie wydaje kiedy zaczyna sprwiać kłopoty. Idąc tym rozumowaniem to dziecko kiedy zacznie sprawiać kłopoty powinnam oddać do domu dziecka. Przecież tak się nie robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam dziewczynki i zmykam do pracki...

Wróbelku dasz radę, dzielna dziewczynka z ciebie.Kwestia planowania...

Idę sobie.Pozdrawiam Was gorąco.Papapapa

Zaraz będę dzwoniła, może już jest mój wynik z genetyki. Dziś mam zły dzień. Wszystko na NIE. Ok, juz nie marudzę. Miłego dnia.

wlasnie dostalam paczke hehe moj M kupil mi wyciskarke do sokow z mango ...wiec dostanie dzisiaj buziaka ...bo ja tak uwielbiam soki

wczoraj bylam na zebraniu u mlodego ...i jestem zadowolona jedzie na 4 i 5

u mnie chyba owulka dzisiaj ...coraz bardziej czuje kiedy jest ...ale to pewnie zasluga zbijania prolaktyny

reklama
wrobelku i jak sie czujesz W Polsce jak spyke ? a piesek to jak czlonek rodziny tyle ze mowic nie umie ...a czuje jak ludzie ...znasz plec dzidziusia?

Do góry