reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
O nie coś spuchłam...Czyżby to jakiś ząbek się zbuntował:wściekła/y:???Na razie nic nie boli i mam nadzieję,że tak zostanie na dzisiaj, bo gdzie tu szukać pogotowia???

witajcie wieczorkiem
ja przed spankiem lubię do naszego kącika zajrzeć......
dziewczyny wiem że na nas też przyjdzie czas.... wiem że napewno jeszcze raz postaram się o maleństwo i wierzę że los da mi taką szansę........
Troszkę obawiam się też świąt i życzeń... mam nadzieję że nikt nie wypali z dzieciątkiem..... jakoś czasami nie potrafię o tym rozmawiać.... a po co psuć innym święta????

A tak poza tym to muszę się też do czegoś przyznać.... ja też lubię gry internetowe i gram w Traviana.... i atakuję.... i mnie czasami leją..... ale jaest to jakaś odskocznia...... chyba mam troszkę z dzieciaka:tak::tak::tak::tak::tak:

dobranoc..... do juterka

jest ktos?
ja zajrzalam...chlopaki poszli do pubu.....ciekawe o ktorej wroca heheheheh....ale co tam...Andrzej krecil nosem ze zostaje w domu ale poszedl.....niech pobedzie w innym towarzystwie i angielski rozwija hehehheh

reklama
Witam w ten zimy i pochmurny dzionek
Widze, że wszystkie dziewczyny jeszcze śpią
Aguś Aj ściskam Cię mocno i pisz do nas zawsze mi to radzilas i wiem ze to pomaga wszystkie musimy czasem pomarudzic
Ja np mam dzisiaj zawroty glowy a jestem sama w praxy i cala sie trzese ze strachu jak co to klienci zadzwonia po pogotowie co nie????????

Do góry