reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witaj Kasik....no widzisz czasem tak jest a mnie często łapią dołki.....:tak::-(....
ale dziewczynki zawsze "służą" dobrym słowem.....i jakoś tak łatwiej......na duchu....

Edytko....powiem to tak.....gdybym nie miała problemu z zajściem to pewnie juz bym miała pod serduszkiem Maluszka.......

Zmykam kochane.....dobrej i spokojnej nocki...........

Witam,
podczytuję was sobie i powiem wam że pomimo tego wszystkiego co się ostatnio wydarzyło to ja czekam na święta, ale może bardziej przez pryzmat Kacpra, jak ma się malucha w domu to święta są bardziej dla dziecka niż dla dorosłego, radość z ubranej choinki, prezentów... ja mam już ubraną choinkę i co dzień rano tak koło 7.30 gdy za oknem jeszcze szaro włączamy choinkę i patrzymy na migające lampki.... dla mnie te święta też miały być już we czwórkę no ale nie udało się nie mam na to żadnego wpływu... boję się tylko że wszystkie następne będą tez w trójeczkę.

Aguniu niestety jesteśmy po takich przejsciach zee dołki czasami wracają:-(,ale trzeba byc dobrej mysli:-)na pewno bedzie wszystko o.k,szczególnie na tym forum dziewczynki sa zywym tego przykładem:-)pozdrawiam

no niech mnie ...........czy Wasi M TEZ GRAJA W TA GRE KHAN WARS co chwila mi przerywa to jakis nalog
agnieszko ja tez mam problem z zajsciem i urodzilam wczesniaka ...to nic przeciaz jeszcze wszystko bedzie ok ...moje marzenie to nie tylko zajsc w ciaze ale donosic ja i pokazac jaka jestem szczesliwa ...tak jak wiekszosc kobiet !!!

Aguś mam nadzije że Cię nie uraziłam. A problemy może przez te krótkie cykle.. Wybacz jeśli powiedziałam coś nie na miejscu. Zawsze mówiłas że nie staracie się.. stąd te mysli.

Kasiu witam... cieszę się że napisałas. Tak święta i ta magia świąt to przede wszystkim dla dzieci. Dorośli mają w święta tylko więcej wydatków i zmartwień.. tak mi sie wydaje.

Zegnam się juz z Wami dziewczynki. Dobrej i spokojnej nocki Wam życze.

Słodkich snów.

Buziaczki i do napisania!

reklama
szafirku ja tez juz czuje te swieta i bardzo uwielbiam ten klimt ...kiedy synek czeka na pierwszagwiazdke i na gwiazdora ...pamietam jak ja czekalam i to jest piekne czego i Wam kochane dziewczynki zycze

Do góry