reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziękuję dziewczynki za wsparcie i pokrzepiające słowa.......
Miłego popołudnia......
Selenko....wiem,że moge liczyc na Ciebie.....z "vice-versem"......
Marlena,Alutka,Syla.....i dla nas kiedyś wyjdzie to słoneczko.....mam nadzieję...
Karolka...wierzę,że następna @ nie przyjdzie!!!!!!
Pixelka....zdrówka dla Wiki i duzo sił dla Ciebie...
Trzymajcie się ciepło....

Hej babki.Trochę poczytałam co u Was,ale taka tu produkcja wczoraj:szok:
widzę,że smutków troszkę.Dziewczyny doczekacie się wszystkie zdrowych dzieci,ja w to wierzę!!! Czasem potrzeba trochę poczekać:zawstydzona/y: Ja czekałam prawie 1,5 roku,wiem,że nie jest łatwo:no:.Mój aniołek,już by roczek miał i bombki z choinki ściągał:-( Ale trzeba żyć dalej,widocznie z jakiegoś powodu tak miało być...
Ja za Was wszystkie trzymam kciuki pamiętajcie:tak:

Ja leżę.Jakoś mnie dziwnie dół brzucha ciśnie:-(
We wtorek do gina,brrrr ale mam stracha.
Nie mam nic do ubrania na święta,bo leżę to w czymkolwiek.Ale wiecie....boję się kupić jakąś bluzkę ciążową:zawstydzona/y:Nie potrafię się cieszyć tą ciążą,:dry:
Ten suwaczek się tak woooolno ciągnie:wściekła/y:
No nic,nie smęcę,bo miałam pocieszać.
Buziaki.Trzymajcie sie.Pa.

Witam w niedzielke!
Ja niestety musiałam dziś popracowac ale krótko. Rano znów atak pęcherza to ja atak na niego. Już dobrze.

Aguś aj nie martw się tyle kochaniutka. My to chyba musimy zorganizowac sobie jakiś cel np. wyjazd czy cos takiego. I czekac na niego.

Ja tez bardzo czesto mam depreche i jak tylko zostaje sama to łzy mi sie cisną do oczu. I ciągle pytam dlaczego ja. Mamy przyjaciół ktorym urodziła się chora córeczka jest kochana ale co przeżyli to ich i nie wiedza czy bedzie chodzic czy nie będzie upośledzona. Nie chciałabym patrzec na moje dziecko tak cierpiące. Oczywiście bardzo bym je kochała ale serce by mi się kroiło gdybym patrzała jak sie męczy. Nasze dzieci nie muszą cierpiec. I bardzo mocno w to wierze, ze natura im w jakis tam sposób pomogła. Tym bardziej jak ma sie w otoczeniu uposledzone osoby (fiz. czy umyslowo). Mam siostre upośledzoną i bardzo ją kochamy ale widze ze to jest trudne. Inny temat to dlaczego jedne sie rodza i cierpia a inne obumieraja w okresie płodowym. :-( :no: :baffled: :sad:

Aga irl to se chłopaki zaszaleli!!! A Ty czekałaś na nich?

Karola no szkoda... Tylko sie nie zamartwiaj!

ależ dzisiaj pustki...... zresztą teraz dni takie krótkie.... kiedy będzie piękna wiosna????????

jutro do pracy..... i chyba trzeba zacząć mysleć o świętach.... dobrze że na wigilię idziemy do siostry mojego M a w pierwszy dzień świąt jedziemy do moich rodziców.....

Gabi ja wiem że czasami poprostu trzeba poczekać ale po kolejnych niepowodzeniach już nie podchodzi się w ten sposób.... akurat w moim przypadku to załamanie zostało wyparte przez złośc na życie.... cóż moja najstarsza fasolka miałaby już 3 latka.....och chyba smęcę..... spadam.....

czesc dziewczyny,na poczatku serdecznie was pozdrawiam!!!!!!!!!!!
Dawno nie pisalam ale bylam w Polsce na tydzien...........
a wiec bylam u lekarza,powiedzialam mu wszystko......
nie pojete bylo dla niego,dlaeczedo w Irlandii nie mierza szyjek...........
i jak mogli to przeoczyc.......najlepsze bylo to,ze trzyamli mnie po odejsciu wod az tydzien....jak to uslyszal to nie mogl uwierzyc....
Badan nie zlecil zadnych,,,,wykluczyl tylozgiecie itd.
Powiedzial,zebym zmienila polskiego lekarza ginekologa w Irlandii i mam wymagac na nich wymazy i do 12 tyg konieczny szew....a jesli to nie poskutkuje to do Polski na okres ciazy mam wrocic.
Nie zlecil badan....ale ja zrobie sobie przy nastepnej wizycie przed planowanym zajsciem w ciaze...\
Macica juz sie skurczyla,wszystko wyglada dobrze,nadrzerka w porzadku........
Teraz kazal uwazac,kazal odczekac pol roku....akurat do mojego slubu.
Pozdrawiam was wszystkie i sciskam.
Nowo zafasolkowane GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!

No czesc Ilonka dobrze ze juz jestes Ja ze wzgledu na ciaze juz po swietach wracam i wiem ze w Polsce bede sie czuc pewniej, ale moze to prawda ze lepiej bedzie jak zmienisz lek. w irlandii trzymam kciuki zeby nast. ciaza przebiegala ci bez zaklucen

reklama
Do góry