reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej Marlenka,moj Darek w to nie gra,ale za to gra w plemiona!!!!!!!!!!!!!!!!!masakra.Wstaje do pracy o 3.30 i pierwsze co wlacza plemiona,przychodzi z pracy i pierwsze co plemiona normalnie szok:-)pozdrawiam

agniesiu jeszcze jedno .... tak jak powiedziala mi gin ...to ze pani urodzila szybciej to nie przekresla doczekania maluszka w terminie teraz tylko wiecej mojej i pani uwagi a wszystko bedzie ok ... moja mama 3 pierwszych chlopakow urodzila za szybko a nastepne 3 ciaze w terminie

ja tez mam tak jak Ty:-)hahhahha musi byc BB:-)i popoludniami to robimy grafik raz on raz ja:-)chociaz Darek ma czesciej bo ciagle musi atakowac,albo jego atakuja normalnie jak dzieci:-)

dziewczynki i ja sie zegnam ...bop tak juz nie mozna raz ja raz on szok ale co tam w poniedzialek tez dzien ...i mam wolne

Alutka Syla Szafirek Alicja czekamy na Was

kasik moj tez wysyla wojka itd ale ja to juz nie mam w tym glowy co Jeszcze nie wymysla

buzka

reklama
moje chlopaki robia asku a ja w kompie ...wiec zostaly moje mysli i ja (pies czuwa) moze ijestem (staram sie byc) silna tak chyba lepiej ...coraz wiecej czasu uplywa od straty mojego drugiego dzieciatka a ja dalej nie moge z tym zyc ...jestem silna ...silniejsza od pierwszego poronienia ale staram sie ...zyc... mam przeciez dla kogo ...Dziewczynki kochane przepraszam ale Wy rozumiecie.... moze i moje wielkie marzenie sie spelni...

ide asku

Do góry