reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Przechrzoczona ponoć Ola :tak:;-):-D tak każdą z nas to czeka. Tylko jedne z nas potrzebują więcej czasu do Walki inne mniej. Wszystko jest gdzieś tam Nam u góry zapisane kiedy ma do nas przyjść dzieciątko. Ja wierzę że na mnie i wszystkie cieżaróweczki tutaj obecne ten czas już przyszedł. A dla Was wyjdzie słoneczko. Tylko spokojnie. Wiem że człowiek chciałby zaraz, już. Ale na wszystko czaasem potrzeba czasu. Więc główka do góry. Niektóre z nas dzielnie walczyły przez kilka miesięcy, kilkanaście ale wkońcu się udało więc UDA się i Wam/Tobie!

pyzunia - nio efekt napewno będzie zadowalający.. ale do tego czasu chyba padnę tutaj trupem przy tych moich hormonach.
Wczoraj lekarz pytał się jak objawy. Ja mu wymieniam że nic nasilonego, po troszku piersi bolą, mdłości czasem dokucza delikatnie, zgaga, zaparcia itd. A On na to że jakby bylo jeszcze zmienność nastrojów to było by super. A mój Wiesiu woła że ooooo tak że humorki to Ona ma. Mówi że wczoraj krzyczła że meble nie zabezpieczone przed kurzem, a dziś przed wyjściem do pana że gołabki przypaliłem i już była awantura :zawstydzona/y: a Lekarz na to.. że super. Prawidłowy objaw i pośmiali się troszkę z mężem ze mnie.. Ehhh ta ich solidarność plemników :-D:-p:rofl2:

Czesc kochane!
Wlasnie bylam u lekarza po znajomosci-normalnie super!! Zrobilam duzo badanek i wymaz z szyjki. Znow mnie boli pecherz, juz mam depresje ze to tak sie ciągnie... Robie nasiadowki z nadmanganianu potasu i musze uważac zeby za duzo nie wsypac i dupki fioletowej nie miec!!! :zawstydzona/y: :szok: :-D

pyzunia. Tak fakt udało mi się trafić wkońcu na lekarza z sercem, z wartościami, z doświadczeniem i specjalnościa. Wierzę że z Jego pomocą jak Bóg da uda nam się i dzidzia przyjdzie na świat w sierpniu zdrowa i cała. Potrafi lekarz swoim humorem czasem rozładowac całkowicie napięcie jakie jest w gabinecie. Poświęca Ci czasu tyle ile potrzebujesz, nigdy nie zerka na zegarek, może być mąz z Tobą zawsze podczas wizyty,nie bagatelizuje Twoich sygnałów, Twoich pytań, wszystko wytłumaczy, Jedyny minus to to że ON jest tylko jeden a nas kobiet z problamami tysiące i przez to jest trudno do niego się dostać. Ale teraz mam do niego prywtany nr tel w razie "w" i dla ciężarnych zawsze ma miejsce. Zawsze wpisze na listę gdy tego potrzebujesz.Mnie się pytał czy częste usg bedą na mnie wpływać budująco czy wrecz odwrotnie. Przyjmuje do późnych godzin nocnych. Wspaniały człowiek.

reklama
Do góry