reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Rozumiem Augus doskonale. Cóż to za święta jeśli miały być w większym gronie :no: Nikt tego nie zrozumie. Nikt ale i nikomu tego nie życze. Dla mnie te święta w tym roku są takie dziwne. Ja kocham święta a w tym roku jakoś dziwnie i pusto. Mimo że mam kruszka w brzuszku.. ale..nie umiem tego określić. Zero nastroju świątecznego.. ehhh. Tym bardziej Aguś Ciebie rozumiem. Masz nas. Wygadaj się. Wypłacz. Przytul do męża.. opowiedz jak Ci cięzko. Rozmowa jest najlepszym lekarstwem na wszystko. Tulę Cię mocno i pragnę pomóc wyjść z tego dołka w jaki wpadłaś

reklama
dolny śląsk... jest taka lista złota lekarzy. Wpisz tam swoje miasto i wyskoczy Ci lista lekarzy i opinie o nich. Może akurat i Tobie uda się znaleźć fachowa pomoc.
Czy ty Trzy starciłaś dzieciątka?

Aguś płacz sobie. Płacz czasem jest potrzebny po oczyszcza spojówki. Ale nie za dużo by dołek się nie pogłębił. Ale to jest ten czas i wiem jak trudno Go przeżyć bez wzruszeń i dołków. Mój pierwszy termin już minął... wiem jak mi było cięzko. A teraz gdy jest okres świąt... gdy ludzie się cieszą..inni płaczą niestety :-(

Aha Olcia faktczynie już pamiętam Twą historię. Jest już nas niestety tak dużo że już czasem zapominam co i jak.. zwłaszcza wśród nowych aniołkowych mam. A teraz to jest moja 3 ciąza w tym roku :szok: ehhhhh

Aguś a gdzie ta sławna "gorączka przedświąteczna" :confused:

reklama
Ola jest tutaj kilka dziewczynek z Wrocławia. Moze One mają godnego lekarza do polecenia.
Pyzunia chyba pochodzi z Obornik koło Wrocka...
Andzi(selenka) pochodzi z Wrocka więc możesz śmiało Je zapytać o temat lekarzy. Napewno posłuża pomoca.
I napewno jest wiecej dziewczyn co są z Wrocławia ale nawet na BB masz złotą listę lekarzy z Wrocka

Do góry