reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

WItaj pzyunia!
Ja nie cierpię sprzatać a jak widze ten SYF w domu i kurz to dostaje telepawek :wściekła/y::angry: sama sobie wymyśliłam to mam :crazy::baffled: A teraz chcąc coś zjeść musiałam wszystko umyć przygotować bo taki syf ze hohoho...
Ehhh jakbym chciała juz tak na ziher mieć porządeczek w domu. Taki jak zawsze :zawstydzona/y:
Ehhh wyżaliłam się i ja.
A mąż zdolny jak pomaga Ci okna umyć :-)

reklama
aaa to masz wymówkę. Mój Wiesiu ze względu na to że nie lubię zawsze mi pomaga w myciu, ehhh jak ja Go chwalę. Ale naprawdę JESTEM szcześliwa przy NIM jak nie wiem. Po prostu mój skarb!

pyzunia pewnie że każdemu się zdarza. I u nas dochodzi do jakiś spięć czasami i iskrzy. Ktoś mi kiedyś powiedział (ktoś bardzo mądry) że jak człowiek z człowiekiem się nie kłóci to już nie ma tam miłości. Ja w to wierzę. Bo różnica zdan zawsze była, jest i będzie a miłość jest po to by wszystko przezwyciężyć.

Kasik dziękuje Ci bardzo!!!

reklama
Do góry