reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witaj Olcia. Znów sama.. ale tak jak mówisz niezupełnie sama ;-)
Tak udało mi sie. Tudno do niego dostać się pierwszy raz. Długo czeka się na wizyte. I nie przyjmuje dziewczyn bez problemów. Dobrze zrozumcie. On się specjalizuje w trudnych przypadkach i własnie dla takich dziewczynek chce mieć czas i miejsce. Mnie sie udało przez siostry znajomą Ona mu naświetliła moja historię i zapisał mnie na wizytę a później już .... raz z górki raz pod górkę.

A gdzie Twój M pracuje?

Witaj Aguś!!:rofl2::-D:tak: Cały dzień sama i żadnych oznak zycia :-:)no: Nie ładnie! Jak dzisiaj samopoczucie? Lepiej ciut? Czy jednak w dołku siedzisz i trudno Ci z niego wyjść? Podaje Ci rękę.. spróbuj ją uchwycić :tak:

No widzisz czasem tak bywa....posprzątałam troszke....poczytałam co napisałyscie......

Chyba wpadłam we wielgaśny dołek......to pewnie zblizające się swieta....mój dzidzius miał sie urodzić 23 .....ehhhh....tak strasznie to przezywam......i nie potrafie się z tym uporac.........(Alutka......-wiem co czujesz).......

Chłopek wrócił.....ale humorek jakis nie teges......

reklama
Agnieszka proszę nie myśl tyle o tym bo to pogarsza tylko samopoczucie .Ja miałabym 3 terminy i chyba bym oszalała tak ciagle o tym myśląc
Edzia ja z dolnośląskiego to daleko trochę:-(

Do góry