reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
tak zapytałam z ciekawości bo kuzynka ma 3 córki i ieli jednego kompa i był zawsze problem. wiec teraz mają tak samo jak u Was - rodzice laptop dzieci stacjonarny. Może mi Mikołaj albo Aniołek przyniesie pod choinke laptopa?????????????????????? tak cos kiedyś mi się wymknęło, ze chciałabym mieć swój......................
W tamtym roku mi się wymkneło że mam starą komórke i na Mikołaja dostałam NOWĄ:-D:tak:

no prosze wiec moze ci sie zyczenie spelni?
ja tam nigdy nie mam nic zaplanowanego co do prezentow...zreszta tak u nas sie juz przyjelo ze zazwyczaj tyko dzieciom prezenty robimy:) w polsce to nie bylo nas stac na prezenty dla wszystkich:)i tak juz zostalo.....a teraz....prezenty mamy caly rok bo stac nas na to co chcemy i swiat do tego nie potrzeba....dla mojego A prezentem na wszystkie okazje jest teraz ciaza hehehe....i mam nadzieje ze z pomyslnym zakonczeniem tym razem:)

Musze już kończyć bo dziecko do mnie przydreptało i zaczyna mi pomagać klikać :-):-):-) robi się niebezpiecznie i wciKSA CAPS LOck :-D:-):tak::happy2:
dZIĘKUJE ZA WSPARCIE i nastepnego poklikania :tak::tak::tak:

no dobra uciekam.....musze przygotowac jedzonko i stol dla gosci:):):)
mielgo wieczorku...]
pozniej moze zajrze jak chlopaki pojda do pubu....jesli wogole pojda bo cos mi sie zdaje ze jak zobacza jedzonko to zostana hehehhe...papatki

Qrcze a u mnie się chyba zachciewajki zaczynają? Tylko próbuję i próbuję i nie zawsze mi się udaje to na co mam ochotę. A teraz tak jak wróbelek o mały włos nie zemdlałam z głodu :szok: Jesoooo ale mi było dziwnie jakbym rok nie jadła a przecież normalnie jadłam obiad... kolacji w 99%nie jadam :zawstydzona/y:

Doka mały postęp jest.. wiec byleby do przodu!

Agula Irl a jak spróbują Twych ruskich to już naprawdę nie odejdą od stołu ;-):-D

Aguś AJ a Ty kochana pisz do nas. Postarmy Ci się poprawić humorek. Wiesz że RAZEM raźniej.

reklama
A ja dzisiaj trochę porządków zrobiłam. M umył okna, a potem marudził, kiedy ja skończę sprzątać.Myśli,że to wszystko tak szybko pójdzie...Wrrrrrr i cały czas się wkurzał, bo ja latałam ze szczotką, z odkurzaczem i innymi takimi rzeczami w tą i z powrotem.A jutro od nowa będę biegać, a on będzie się wkurzał.:-p

Do góry