reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

no ja chcialabym nawet i trójke..ale modle sie chociaz o jedno...
oj ja bede strasznie nadopiekunczą mamuśka...
nas jest troje wiec wiem ze fajnie jest miec rodzenstwo nie chcialabym zeby moje dziecko bylo samo, i zrobie wszystko zeby miec wiecej dzieci..

reklama
syla....na poczatku to jedno da wam w kosc.....a potem....szybko sie zapomina i znowu sie chce maluszka...

u mnie niby lepiej, ale było wielkie blllllleeeeee po kleiku ryzowym i az mnie dół brzucha z wysiłku boli takie torsje miałam.....zoładek tez boli.....ale tempka spadła do 37,5.....za to m zaczał wymiotowac :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!!!
widzę, że ja dzisiaj pierwsza jestem!! A Wy gdzie się pochowałyście???
Pixelka, lepiej Ci?? Mam nadzieję , że tak!!

Wczoraj był fajny dzień, pojechalismy rano do koscioła, potem zjedlismy w domciu obiadek, ja sie przespałam 1,5 godzinki i pojechaliśmy do mojej siostry na urodziny, (nawet szwagier był wczoraj miły i powiedział trochę więcej wyrazów niz tylko dwa:-D), Następnie zawieźliśmy moich rodziców do domu i jak wróciliśmy do siebie, to czekali juz na nas znajomi i tak do 23 zleciał nam czas:-)

Do góry