reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aga ja cie szczerze podziwiam ze dajesz rade z trójką dzieci i jeszcze czwarte w drodze!
Matka POLKA z Ciebie na maksa:-)
ale mój mąz wczoraj powiedzial ze on chce trójke!!!

reklama
no z tym monitoringiem to roznie bywa.mi ktos do boku na tesco wjechal i sie dowiedzialam ze oni nie maja obowiazku mi nagran pokazywac.nusisz zglosic na policje i cala procedura wiec czasem gra nie warta swieczki:-(

sylwia bo to tak jest ze im ma sie wiecej dzieci to sie mozna bardziej zorganizowac....ja zawsze taka byla i zawsze wszystko zalatwialam z dziecmi i nigdzie ich nie zostawialam....a i pomocy od rodzicow tez nie mialam....nauczylam sie tak i jestem samowystarczalna:):):) no prawie:) i mowie wam ze im wiecej dzieci tym weselej....moja siostra ma 1 corke i wiecej miec nie bedzie bo moj szwagier nie chce(!!!!!!!!!!!!!!!).....ech.....ale tak to jest.....na poczatku ciezko bo jak male dzieci to wiadomo ale potem....z gorki....

Syla ja tez tak mowie.Aga to jest naprawde taka mama cala geba.
caly dzien zaplanowany,pozadki ,gotowanie i jeszcze ma czas na bb posiedziec.
tylko podziwiac naprawde

nie no dziewczyny bez przesady.....mowie wam ze wystarczy sie zorganizowac:)ja mam czas na wszystko:)i tak powinno byc....ale nie pracuje zawodowo.....ale jak pracowalam to tez nie bylo najgorzej....choc czasem brakowalo mi czasu:):):)

no Aga ja w tym temacie niestety wiedze mam;-)bylam kiedys kierowca,rozwozilam ludzi do pracy i troche stluczek zaliczylam.:zawstydzona/y:
troche z mojej troche nie z mojej winy.ale praca swoja droga byla fajna:-):-)

reklama
ja ogolnie to jestem zorganizowana tylko jak mnie dolek dopadnie to juz wszystko leci na leb na szyje.
nie wiem czy wy tez tak macie ale ja naprzyklad przed @
to mam takie jazdy ze masakra.placze,wszyscy mi na zlosc robia objadam sie slodyczami a potem zaraz mam ochote na ogorki konserwowe:))

Do góry