reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

no ja chcialabym nawet i trójke..ale modle sie chociaz o jedno...
oj ja bede strasznie nadopiekunczą mamuśka...
nas jest troje wiec wiem ze fajnie jest miec rodzenstwo nie chcialabym zeby moje dziecko bylo samo, i zrobie wszystko zeby miec wiecej dzieci..

reklama
syla....na poczatku to jedno da wam w kosc.....a potem....szybko sie zapomina i znowu sie chce maluszka...

u mnie niby lepiej, ale było wielkie blllllleeeeee po kleiku ryzowym i az mnie dół brzucha z wysiłku boli takie torsje miałam.....zoładek tez boli.....ale tempka spadła do 37,5.....za to m zaczał wymiotowac :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!!!
widzę, że ja dzisiaj pierwsza jestem!! A Wy gdzie się pochowałyście???
Pixelka, lepiej Ci?? Mam nadzieję , że tak!!

Wczoraj był fajny dzień, pojechalismy rano do koscioła, potem zjedlismy w domciu obiadek, ja sie przespałam 1,5 godzinki i pojechaliśmy do mojej siostry na urodziny, (nawet szwagier był wczoraj miły i powiedział trochę więcej wyrazów niz tylko dwa:-D), Następnie zawieźliśmy moich rodziców do domu i jak wróciliśmy do siebie, to czekali juz na nas znajomi i tak do 23 zleciał nam czas:-)

Do góry