AGA IRl, Aga AJ, Pyzuniagaj,Pixelko, Mirka, Syla, Słodziutka, Alutka, Mała, ALicja, Selenka, Agi, Ona, Wana Carii, Wróbelek, Enka, Beata, Dilajla, Gabi, Ola, Mordoklejka, Guśka, Cyniczna, Ola, Mordoklejka, jężyk, anesto, Also, Niusia, Luiza, Agata, Alutka, Enka, Doka, Szafirek, Kinguś, Kasik, DOka...............ale nas jest co...???????? wszystkie pozdrawiam,, kurcze pewnie i tak kogos nie wymieniłam,, bo gapa ze mnie,,,,,,,Aaga Irl,,, u mnie tez mało objawów,,,, zobaczysz tm razem Ci się uda i będzie synus...za to schizo i lunatykowanie,,hehe,, dzisiaj np.......obudziłam sie issspałam n apoduszcze bez poszewki,,cos tam mi świta ze w niej grrzebałam,hehehe no ale cóż i syn jedyne co ma po mni eto lunatykowanie,, prawie codziennie w nocy siada pogada i idzie spać,,heheeh kiedys złapał mnie surcz jak byłam z igorem w ciazy i w nocy sie darłam,żeby mi noge rozmasował........a on mnie normalnie olał bo myślał, że to przez sen,,ech Ci faceci,,hehehSyla,,, z a CIEBEI trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno,, mam nadzieję że w świta się doczekasz jednak,,,,,z całego serducha Ci zyczę,,,Aga Aj,, fajne Mikołajki,,, jak tam,,,data ślubu ustalona??????No to teraz u Ciebie mocno słoneczkoświeci.......i tak trzymać....Pyzunia,,,,co u CIEBIE??????Pixelko,,,, JAk u CIebie,,, widzę,ze suwaczek mknie do przpdu,, hehe fajnie,, mała juz wie?????? uroczą masz ta WIkunie,,,, w sam ra z dla mojego Igorka hehehSłodziutka,,,,Ty dobra duszyczko,,, gdzie się podziewsz,, mnie ni ebyło bokąpa nadal brak,, ale ty????? hehe,, rozumiem,,, takżartuję,,ale strasznie pusto bez Ciebie,, jak Ciebie nie ma to i inni sie chowaja,,, Jak zawsze sercem jestem z TOba i mama...Karolka.........a u CIebie co tam??? jak TATUŚ...?? mam nadzieję,że jest lepiej????? serducho równiez dla was..!!! jak tam staranka w toku?????Alutka,,ty to widze pracujesz pełna parą,,,,,hehe i dzielnie z nmai jesteś,,ciesze się bardzo.........Mała??? co u CIEBEI?????? cos malutko CIebie???ALicja co tam,, dlaczego tak mało CIebie z nami,,,, wiem,że staranka zawieszone,,,,,,ale wracaj, bo smutno bez CIebie,,,,,,juz po przeprowadce.. jak się mmieszka???/ coraz bliżej do ślubu,,,,,,Selenko,,,,, a ty gdzie?????? a ty????? po dupce?????// usg super,, maluszek super a CIebie nie ma,, a kto mi bedzie dzisiaj dopingował???/?? szybciutko,,,,,nono, bo będzie mi smutno,,,,,,,..Agi,,,kochana a co u cIebie, jak się czujesz..?? jak tam staranka juz zaczete,, kciukasy mam zaciskać????Martunia,,widzę,że masz jakieś leki,,a co coś żle się czujesz?? to te wymioty??? dlaczego usg w stycznui..z tego co pamietam miałyśmy mieć chyba coś razem,, pozdrawiam,, buziaki,,Z nowymi dziewczynkami nie witałam sie dosłownie, bo pamięc mi szfankje,, czynię to teraz,, hehe spisałam to może ni epomine hehheWanka, Wera,, Enka beatka, Ola. Agata...witam i tule że w takich okolicznosciach....Ola,, co do luteiny to nie wiem,, ponieważ ja miałam poronienie chybione więc mi nie trzebabyło podawać, przykro mi ale nie wiem,,,Agatko,, gratuluje okruszka,, widze,aczek ładnie mknie,,,,,,Carii,, co u CIebie????wróbelek,, ale fajnie wkońcu do Polski co???? Speki chyba tez się cieszy???//Dilajla,, a ty jak się czujesz???? co u Ciebie????GUśka, cyniczna, Luiza gdzie się podziewacie??????Jeżyk????? also, Anesto...WAS.... TEZ MALUTKO...........;-(Szafirek jestem dumna żetak się trzymasz,,chciałabym mieć Twoja siłę,, buziaki dla małego przedszkolaka,GABI,,,dmucham, dmucham i nic,,, heheh ale wiesz jest jeden plus,, bo teraz jestes codziennie na BB.............buziaki,,,,Enka, DOka,,kasik,,,,,,,POZDRAIAM,....ale się naprodukowałam,,hehe zamiast pracować,,,,,,,,,,ale cóz,,,,,, WY ważniejsze,,hehe praca ni ezajac,,hehehepozdrawiam wszystkie,,,,