reklama
Witajcie dziewczyny.Przepraszam,że pare dni się nie odzywałam ale jest mi teraz bardzo ciężko,mój tata jest w bardzo ciężkim stanie i właściwie walczy o życie a ja siedzę i modlę się by go nie zabrakło na świeta.Jutro mija termin mojego porodu i tak się tego dnia bałam a dzisiaj stwierdziłam że to nie jest najważniejsze i dzięki tacie łatwiej mi przez ten dzień przejśc.Tak to jest że kiedy boimy się o kogoś bliskiego to nasze problemy i smutki stają się nieważne.
Szafirku kochana mocno cię tulę bo co innego mogę zrobic:-(
AgaIrl gratuluję i życzę synka:-)
Niusia mocno trzymam kciuki za obronę
Magda witam wśród nas i zostań z nami
Kasiek ja ci dam czarne myślimasz myslec optymistycznie i cieszyc się każdym dniem a za tydzień zobaczysz śliczną i zdrową fasolkę.
Słodziutka pozdrawiam,z M się pogodziłamm bo jak tu się kłócic.
Pozdrawiam wszystkie z osobna.
Szafirku kochana mocno cię tulę bo co innego mogę zrobic:-(
AgaIrl gratuluję i życzę synka:-)
Niusia mocno trzymam kciuki za obronę
Magda witam wśród nas i zostań z nami
Kasiek ja ci dam czarne myślimasz myslec optymistycznie i cieszyc się każdym dniem a za tydzień zobaczysz śliczną i zdrową fasolkę.
Słodziutka pozdrawiam,z M się pogodziłamm bo jak tu się kłócic.
Pozdrawiam wszystkie z osobna.
pyzuniagaj
Mama Aniołka i Martynki
Witam Wszystkie dziewczynki!
Magda84 Witam i przytulam mocno:---(.Pisz do nas.To pomaga.Chyba jesteśmy rówieśniczkami
Ja dzisiaj dostałam w końcu 1 @ po zabiegu.Jak następna będzie o czasie to trzeba pomyśleć o starankach.
Słodziutka przez pracę tak rzadko piszę do Was.Ale czytam wszystko. ostatnio miałam prawie 100 stron do nadrobienia, ale dałam radę.Nic się przede mną nie ukryje;-);-);-).
Magda84 Witam i przytulam mocno:---(.Pisz do nas.To pomaga.Chyba jesteśmy rówieśniczkami
Ja dzisiaj dostałam w końcu 1 @ po zabiegu.Jak następna będzie o czasie to trzeba pomyśleć o starankach.
Słodziutka przez pracę tak rzadko piszę do Was.Ale czytam wszystko. ostatnio miałam prawie 100 stron do nadrobienia, ale dałam radę.Nic się przede mną nie ukryje;-);-);-).
pyzuniagaj
Mama Aniołka i Martynki
Mi gin powiedział ,że po 3@ mogę zacząć się starać, ale zobaczymy jak 2 przyjdzie o czasie to może już spróbuję??? Nie wiem tak mocno już bym chciała, ale chcę jeszcze poczekać i sprawdzić czy wszystko ok.
szafirku :---(
magda bardzo mi przykro :--( ale dobrze trafiłaś tylko bądź z nami jak najwięcej
słodziutka teraz na pewno będzie dobrze czasem musimy spaść na samo dno żeby móc sie od czegoś odbić, tulę Cię cieplutko
gabi :-):-):-) witaj pączku. A ja mam Cię na nk a ja mam cię na nk;-):-)
Twój suwaczek ślicznie posuwa się na przód.
aga Sliczny ten Twój szczypiorek
magda bardzo mi przykro :--( ale dobrze trafiłaś tylko bądź z nami jak najwięcej
słodziutka teraz na pewno będzie dobrze czasem musimy spaść na samo dno żeby móc sie od czegoś odbić, tulę Cię cieplutko
gabi :-):-):-) witaj pączku. A ja mam Cię na nk a ja mam cię na nk;-):-)
Twój suwaczek ślicznie posuwa się na przód.
aga Sliczny ten Twój szczypiorek
reklama
Karolka, jestem z Tobą myślami. Pomodlę się za Twojego tatę. Trzymaj się mocno i nie poddawaj.
Szafirku kochany, przytulam.
Pixelka, nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie dobrze.
Resztę dziewczynek pozdrawiam i życzę spokojnej nocki. Ja dzisiaj jakaś nerwowa jestem.
Szafirku kochany, przytulam.
Pixelka, nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie dobrze.
Resztę dziewczynek pozdrawiam i życzę spokojnej nocki. Ja dzisiaj jakaś nerwowa jestem.