reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Szafirku trzymaj sie dzielnie kochana!!! ja tez czekam na koniec tego koszmarnego roku! jedynym wspaniałym wydarzeniem w tym roku jest moje małzeństwo i kochany mąz, mam nadzije ze kolejny rok przyniesie nam więcej szczęscia....
fakt ze troche popodrużowalnismy w tym roku ale nie takie byly plany, miało być dziecko zamiast urlopów:-(
ehhh ale bedzie!
kazda z nas tego doczeka!!!

Witam się z Wami wieczorowo.

Madziu84 witaj i Ty w gronie Aniołkowych mam. Przykro,bardzo przykro że musisz do nas dołączyć w takich okolicznosciach.Żadne słowa teraz Cię nie pocieszą. Ale uwierz mi że z czasem ból zmieni swoje oblicze i zdążysz się do niego "przyzwyczaić". Choć jak to koleżanka jedna z nas napisała bardzo obrazowo.. że zycie po stracie wygląda jak chodzenie po TATRACH.. raz góra raz dolina. My dodałyśmy jeszcze od siebie ze i przepaść czasem się zdarza.. ale gdy się w nią chce wpaść my zawsze tutaj będziemy by podać rękę. Trzymaj się dzielnie i pisz do nas jak najczęściej. To pomaga. Naprawdę.

Aguś AJ dziękuje :-):tak::-D:laugh2: i śliczna mała chuda dama :-p:laugh2:

Pixelko musi teraz być dobrze! Uważaj na siebie. Ale przecież pewnych spraw nie przeskoczymy... o której jutro USG?

Mika super że grejfrut smakował. :-) I jak mężulek zmarzł na dworzu?

Gabi dziękuje!:laugh2::-D:rofl2:

Dziękujemy za pozdrowienia od ALICJI!!!! Własnie Alu gdzie Ty się podziewasz!!!!!!

Kinguś bardzo dziękuje :zawstydzona/y:

Szafirku więc teraz z tego całego zła życze Ci aby macica sama sobie poradziła i byś nie musiała mieć zabiegu! Buziam Cię

Pati i tak wiem że będzie dobrze,... Gabi ma rację.. nikt za Ciebie pracy nie napisała i na studia nie chodził :-p

Wszystkie dziewczynki tulę i pozdrawiam

Wszystkie oglądają seriale... to i ja zmykam do meża :eek::sorry:
Nie lubię być sama :zawstydzona/y::laugh2:

Buziaki i pewnie pożegnam się z Wami już dzisiaj.

Paaaaaaa do napisania dziewczynki

Slodziutka ty to jestes taki dobry duszek tej strony:tak:
kochana osobka,takie cieplo od Ciebie bije,ze wydaje mi sie jakbym Cie znala od lat:-)
dobrze tu z Wami:tak:choc okolicznosci nie najmilsze:-(

reklama
Do góry