reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Szafirku trzymaj sie dzielnie kochana!!! ja tez czekam na koniec tego koszmarnego roku! jedynym wspaniałym wydarzeniem w tym roku jest moje małzeństwo i kochany mąz, mam nadzije ze kolejny rok przyniesie nam więcej szczęscia....
fakt ze troche popodrużowalnismy w tym roku ale nie takie byly plany, miało być dziecko zamiast urlopów:-(
ehhh ale bedzie!
kazda z nas tego doczeka!!!

Witam się z Wami wieczorowo.

Madziu84 witaj i Ty w gronie Aniołkowych mam. Przykro,bardzo przykro że musisz do nas dołączyć w takich okolicznosciach.Żadne słowa teraz Cię nie pocieszą. Ale uwierz mi że z czasem ból zmieni swoje oblicze i zdążysz się do niego "przyzwyczaić". Choć jak to koleżanka jedna z nas napisała bardzo obrazowo.. że zycie po stracie wygląda jak chodzenie po TATRACH.. raz góra raz dolina. My dodałyśmy jeszcze od siebie ze i przepaść czasem się zdarza.. ale gdy się w nią chce wpaść my zawsze tutaj będziemy by podać rękę. Trzymaj się dzielnie i pisz do nas jak najczęściej. To pomaga. Naprawdę.

Aguś AJ dziękuje :-):tak::-D:laugh2: i śliczna mała chuda dama :-p:laugh2:

Pixelko musi teraz być dobrze! Uważaj na siebie. Ale przecież pewnych spraw nie przeskoczymy... o której jutro USG?

Mika super że grejfrut smakował. :-) I jak mężulek zmarzł na dworzu?

Gabi dziękuje!:laugh2::-D:rofl2:

Dziękujemy za pozdrowienia od ALICJI!!!! Własnie Alu gdzie Ty się podziewasz!!!!!!

Kinguś bardzo dziękuje :zawstydzona/y:

Szafirku więc teraz z tego całego zła życze Ci aby macica sama sobie poradziła i byś nie musiała mieć zabiegu! Buziam Cię

Pati i tak wiem że będzie dobrze,... Gabi ma rację.. nikt za Ciebie pracy nie napisała i na studia nie chodził :-p

Wszystkie dziewczynki tulę i pozdrawiam

Wszystkie oglądają seriale... to i ja zmykam do meża :eek::sorry:
Nie lubię być sama :zawstydzona/y::laugh2:

Buziaki i pewnie pożegnam się z Wami już dzisiaj.

Paaaaaaa do napisania dziewczynki

Slodziutka ty to jestes taki dobry duszek tej strony:tak:
kochana osobka,takie cieplo od Ciebie bije,ze wydaje mi sie jakbym Cie znala od lat:-)
dobrze tu z Wami:tak:choc okolicznosci nie najmilsze:-(

reklama
Do góry