Ech dziewczynki ale mi nocke mała urządziła....widoczne w dzień nie dojadła....i w nocy sie upominała 2 pelne butle kleiku zjadła...m musiał szybciutko robic bo by pół bloku obudziła heheheh.....zjadła i 2 minuty potem chrapała....i tak smacznie spałysmy do 8-mej :-)...a rano piekna kupka i siusiu na nocniczek :-)...jak tak dalej pójdzie to szybciutko o pieluchach zapomnimy...a napewno w wakacje robimy oduczanie....
dzis na usg na 16-18 mam się zgłosić....oby maluszek tam grzecznie i ładnie siedział
luteina naprawde pomaga....przedwczoraj nie wziełam 1-den dzień i miałam bóle brzucha, 2 nospy forte wzielam i nie pomogło....a dzis po tym jak wczoraj wziełam juz naprawde dobrze, nic nie boli....ale może to bardziej psychika działa
niedługo mikołajki, co by tu kupić :-)......
dzis na usg na 16-18 mam się zgłosić....oby maluszek tam grzecznie i ładnie siedział
luteina naprawde pomaga....przedwczoraj nie wziełam 1-den dzień i miałam bóle brzucha, 2 nospy forte wzielam i nie pomogło....a dzis po tym jak wczoraj wziełam juz naprawde dobrze, nic nie boli....ale może to bardziej psychika działa
niedługo mikołajki, co by tu kupić :-)......