reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Domelka tak rozumiemy Cię i nie oceniamy. Nie po to tu jesteśmy. Każda z nas jest inna ale łączy nas jedno. A powiedz mi czemu lekarz stwierdził że nie będziesz miała już wiecej dzieci?

reklama
Dzień dobry:-)I ja się witam.

Witam nowe aniołkowe mamusie,co się dzieje,że tyle nas przybywa,takie mamy czasy?Dziewczyny dobrze,że tu jesteście,nikt nie zrozumie waszego bólu lepiej niz dziewczyny z tego forum i jest łatwiej.:tak:

Trzymam mocno kciuki za Was które macie dziś wizyty u lekarzy,życzę wam byście zobaczyły swoje fasolki i wszystko było w porządku.

Słodziutka dziękuję Ci,że myslisz o moim tacie,ja myslami jestem też z twoją mamą i życzę jej by wygrała z chorobą:tak:A mój tata będzie miał operację chyba dopiero w poniedziałek,chciałabym żeby juz było po i tata się obudził,bo ma jeszcze zaawansowaną astmę.Mama się trzyma ale ona też nie najlepiej się czuje.To jak na razie tak mnie pochłania,że nie myslę zbytnio o fasolce,ale wiadomo że całkiem nie mogę się wyłączyc.Słaba jestem ostatnio,bolą mnie nogi,krzyż,czasem podbrzusze,ból pod pachą mniejszy,tak jakby przechodziło,trochę się martwię na wizytę u gina,ale to jeszcze cały tydzień.

Dziewczyny trzymajcie się,życzę wam wszystkim cieplutkiego dnia i oby jak najwięcej pięknych wiadomości.:tak::tak:

Hej,ja byłam na przepustce:happy2: na pobraniu krwi.Ale wyprawa skończyła się bólem i skurczami:no:
Chłop zrzędzi,że nie ma czasu i ochoty w niczym pomagać,w domu, z dzieckiem itp.:wściekła/y:
Mikul marudzi.
A mi się chce płakać:zawstydzona/y:
Miłego dnia.Pa.

Witam wszystkich.

Co się dzieje, jestem przerażona.Tyle nowych Aniołkowych mamuś. To jakiś koszmar.Jednak witam Was wszystkie nowe dziewczynki.Tulę mocno do serduszka.

Słodziutka jeszcze nic nie wiem co z moim szwagrem, ale mam nadzieję,że będzie dobrze.Już dosyć nieszczęść.

Dzień Dobry kochane dziewczynki.

Powtórzę się, ale :szok:, tyle nowych aniołokowych Mam!!
Nigdy nie zdawałam sobie sprawy jaki to problem. Witam was wszystkie, tu napewno znajdziecie wsparcie.

Domelka, nikt Cię nie będzie oceniał. Pamiętam jak miałam 19 lat i bardzo chciałam mieć dziecko z moim wtedy chłopakiem, teraz mężem.I mam. Miałam 20 lat jak ją urodziłam.

Ada, ja mam problemy z tarczycą, ciąża mi obumarła w 8 tyg. w czerwcu. Robiłam badania szukając przyczyny i snalazłam TSH 7,6 gdzie norma jest 1-2 dla kobiet w ciąży! Później doszło USG tarczycy i wykryte immunologiczne zapalenie tarczycy zwane chorobą Hashimoto. Nie bagatelizuj tylko wszystko dokładnie sprawdź.

Bardzo się boję dziesiejszej wizyty. Objawy mi osłabły dziś , jak Szafirkowi, chyba ze strachu. Mam nadzieję ,że ze strachu. Spałam do 11 aby nie myśleć.
Zaczęłam 8 tydzień.. Ech, nie muszę wam pisać co czuję , bo wiecie. Wyniki tarczycowe dobre, leki biorę, plamień zero, ale.. Boże dopomóż. Tylko tyle mogę.

Aga AJ, ciszę się gdy jesteś, naprawdę:tak:

alla, niusi@, pixella, szafirek,syla,Mirka,also,Aga Irl,słodziutka, Gabi, pyzuniagaj i reszta niewymienionych, jaszcze nie spamiętanych , serdecznie was pozdrawiam.

Witam nowe koleżanki. Domelka, Wonka, Sylvii tule was mocno zostańcie z nami. Jedyne co Was może tu spotkać to zrozumienie, pomoc i pocieszenie. Co jest kilka nowych dziewczyn codziennie????? To straszne dlaczego tak jest?????

Słodziutka buziaczki dla Ciebie. Brzuch mne juz strasznie boli jak przyjdzie @ to zapytam gina czy to aby normalne że tak jest.

Gabi wiem, że jest ci bardzo ciężko ale tez nikt nie mówił że będzie łatwo i przyjemnie. Ja cały czas o Tobie myslę i wiem że bedzie dobrze bo ty dzielna dziewucha jesteś.:tak::tak::tak:

Wszystkie mamusie proszę po dzisiejszych wizytach od razu sie zameldować na BB bo kciuki zacisnięte cały czas.

Aga AJ to fajnie ze czujesz owulkę. Ja tez bym tak chciała. Niestety u mnie bez wspomagaczy sama nie przyjdzie.

reklama
Do góry