reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Domelko mi to forum też bardzo pomaga a i zmobilizowało do szukania przyczyny poronień,bo byłam już zrezygnowana i nie zamierzałam nic robić..
dlatego pisz ile wlezie:-)

Witam nowe koleżanki i mocno przytulam. To smutne, że z dnia na dzień jest więcej...

Selenka, wszystko będzie dobrze. To na pewno stres, ja też przed każdą wizytą mam wrażenie, że nie mam objawów. Jak mnie ciągle mdliło do 10 tygodnia to miałam dość, ale jak z dzień spokoju był to była panika, że nie ma objawów. Ostatnio też stwierdziłam, że mam chyba mniejszy brzuch, że tak nie rośnie, a jak byłam w poniedziałek na usg to dr powiedział, że dziecko jest wyjątkowo duże, wg niektórych pomiarów to na 15 tygodni wyglądało już wtedy. Ja przed każdą wizytą się stresuję. Trzymam za Ciebie kochana kciuki! Daj szybko znać co i jak, bo ja dzisiaj po 17 wyjeżdżam i nie wiem czy przez weekend do Was zajrzę, a potem będę miała do środy gości, więc kontakt będzie ograniczony. Trochę się boję tej podróży, bo to ponad 300 km, ale nie widziałam mamy już 2 miesiące i bardzo chcę jechać.

Aga_Aj, cieszę się, że czułaś owulkę.

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki!!!

Nie wiem czy mam wspaniałe wieści, na usg był pęcherzyk ciążowy 2 cm to wskazuje na 5t i 3d ciąży niestety pani nic więcej nie zobaczyła... poszłam od razu do lekarza, powiedział ze to bardzo wczesna ciąża i mam się nie martwić, miałam długie cykle wiec wszystko inaczej się może rozwijać, kazał we wtorek przyjść z betą a w piątek mam przyjść do niego na usg które on sam wykona i nie martwić się nie denerwować... w sumie to już nie wiem co myśleć...

szafirku...a jak z twoimi obliczeń wynika?...trzeba poczekac widocznie ciaża jest bardzo młoda jeszcze....twoje cykle faktycznie bardzo długie były....

witam nowe aniołkowe mamy na forum :-(

a ja dzis nareszcie mam chwilke dla siebie, mała śpi więc buszuje w necie :-)..no i nareszcie mam na cos ochote...na jajko w majonezie :-)...własnie konczy sie gotować!!!!

also..zrobiłam wczoraj salatke z brokułem tuńczykiem ananasem i kukurydzą..czy czegos nie pomerdałam w przepisie?

Ostatnia edycja:
reklama
Szafirku, skoro z Twoich wyliczeń wynika, że to wcześniejsza ciąża to spokojnie. Miałaś bardzo długie cykle, ok. 40 dni z tego co pamiętam, więc owulkę mogłaś mieć ok. 25 dc więc wszystko może być przesunięte. Trzymam kciuki!

Pixelka, chyba zrobiłaś mix z mojej sałatki i kogoś jeszcze, ale nie pamiętam, która z Was podawała przepis na sałatkę z tuńczykiem. Moja to były tylko brokuły i ananas. Daj znać czy Twój mix sałatkowy jest dobry? Może sama spróbuję :))).

Do góry