reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć dziewczyny
też trzymam kciuki,a ponieważ mam dzisiaj dzień wolny siedzę sobie przed kompem i piję kawusię:-)
rano obskoczyłam laboratorium,potem mojego rodzinnego i zostało mi czekać na wyniki badań,powiem szczerze ,ze wolałabym,żeby coś w nich wyszło nie tak bo przynajmniej wiedziałabym co dalej robić,jak się leczyć.
Aga piękna ta opowieść,aż mi się łezka w oku zakręciła..

reklama
Witajcie kochane.....
Allaa,Szafirek,Miruś,Angeliko......kciuki zaciśnięte!!!!!!!!!!!!!
Edytko.....wiesz narazie nie idę do gina..poczekam, moze wkońcu zacznie działac ten duphaston.....nie staram się narazie więc mi to zbytnio nie przeszkadza.....a o dziwo w tm cyklu.....czułam owulkę....hihihi....i mam nadzieję ze wkońcu się unormuję!!!!!!
A co do imprezki to narazie nie myślę....ale Ty kochana to juz powinnaś....hhihihii....
Dziewczynki u mnie nawet słonko wyszło ale wieje jak smok....az szoda psa z domku wyrzucać.....
No nic to narazie tyle...zmykam do robotki.....
Trzymajcie się cieplutko kochane!!!!!!!
Silvii....tulę Cię mocno do serduszka....zostań z Nami....bardzo mi przykro,że i Ty przez To przechodzisz.....

Dziewczynki...wybaczcie te okropne literówki.....

Ostatnia edycja:
Domelka dziękuje ze przybliżyłaś nam swoją historię. Z nami będzie Ci łatwiej. Przed następną decyzją o ciąży dobrze byłoby abyś zrobiła sobie choć podstawowe badania bo może One pokarzą co było przyczyną Twej straty. I wtedy jak będziesz gotowa psychicznie i fizycznie będziesz znów mogła starać się o powrót swego Aniołka. Czego życzę Ci z całego serca.

Silvii28 - witaj kochana Sylvii wśród Aniołkowych mam. Przykro że i Ty musisz do nas dołączyć. Tulę Cię mocno do serca i dla Twego Aniołka zapalam świeczkę (*)

witaj Domelka,Sylvii
strasznie m przykro,że i was to spotkało,ale nadzieja zawsze jest i nie przejmuj sie tak tym co lekarz w szpitalu mówił.Takich sądów nie wydaje sie pochopnie..

nawet nie wiem jak sie do tego zabrac.
wczoraj stracilam mojego Aniolka,8tydz.
staralismy sie 10 miesiecy,ogromna radosc
i taka tragedia.dlaczego???????????????????

Witaj Aguś. Owulkę czułaś? WIec może faktycznie zacznie działać ten duphaston i wszystko wróci do jakieś normy u Ciebie. Tak u nas też poki co słonecznie ale wietrznie. Zobaczymy co dzisiaj powiedzą dziewczynki po wizytach!

Olcia witaj, więc pochwal się jakie te badańka zrobiłaś dzisiaj?

Wonka_uk i Ty witaj wśród NAS. Jejku to jest jakiś koszmar!! Co się dzieje że teraz tak duuuużo nas?????????????????????????
Pisz do nas ile tylko potrzebujesz. Powiem Ci że po takiej tragedi dobrze że do nas trafiłaś. Jest nas tu wiele, każda po przejściach i dobrze Cię rozumiemy. Pytasz dlaczego? Jak też pare miesięcy temu pytałam dlaczego??? Krzyczałam i pytałam. Jedne z nas po badaniach dowiedziały się jaka była przyczyna ich straty inne niestety do dziś dnia nie wiedzą. Uwierz mi że i dla Was kiedyś zaświeci słoneczko.. teraz może w to nie uwierzysz ale pewnego dnia się obudzisz i nie będziesz już płakać... Ból nie minie.. On na zawsze pozostanie już z Wami i pamięć o Waszym Aniołku również. Ale ból zmieni się bo "przyzwyczaisz się do niego".

Jejku...jestem przerazona...Tyle Nowych Dziewczyn!...Tulę Was mocno kochane...badzo mi przykro....
Edytko...no właśnie mam nadzieję,ze się unormuje....czułam i wiem ze owulka była...nawet mnie to ucieszyło.....to był 3 cykl 23dniowy...i jezeli kolejny tez bedzie taki to w sumie chyba bedzie dobrze bo ginek mówił,że to normalne cykle.....ale zobaczymy.....
Edziu....a ja Tobie tez zaśpiewam "sto lat"więc nie bedziesz musiała spiewac sama...hihi
Dobra..ja uciekam......miłego przedpołudnia....

Ostatnia edycja:
Dziękuję Ci bardzo. Może was dziwi, że mam 19 lat i pragnę 2 dziecka, że kocham mojego Aniołka i bardzo za nim teskinie.
bardo pomógł mi list Aniołka do mamy.
Ciesze sie ze was tutaj znalazlam, tylko wy roumiecie, ze mozna prerzywac strate dziecka i to nawet tego ktore bylo w tobie 5 tygodni, ze to te dziecko a nie tylko zarodek.

reklama
Wonko i mi strasznie przykro,ale obiecuję,że czas leczy rany,nie do końca ale będzie
lepiej..
ja robiłam te badania, o których mi napisałyście Wy:-)
toxo,cytomegala,tsh,Ft4,progesteron,i jeszcze na gestość krwi..
w sumie zapłaciłam 160zł.Sama nie wiem do końca które badania są na co ale jadąc na wizytę chcę mieć już konkrety.Jeżdżę do lekarza 130km i nie mogę się tak wozić tam i z powrotem na darmo:-)

Do góry