reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Selenko wiem, że sie martwisz wizyta , ale napewno będzie wszystko w porzadku. Ja wierzę że tak będzie:tak::tak::tak:
Na którą jesteś zapisana?

reklama
slodziutka prze anoreksje nie mailam kiedys prawie 2 lata @ a to bardzo komplikuje te sprawy, potem poronienie, lyzeczkowanie. nie chchialam w to wierzyc wiec niedawno bylam u innej pani G, ktora zrobila mi usg i chyba poziom hormonow czy cos takiego i powiedziala ze moge miec male klopoty z ciaza ale kobiety wiekszymi problimami sa szczesliwymi mamami i ze znajdziemy jakis sposob a na razie dac troche czasu naturze. dziekuje wszystkim za tak mile prywitanie i pomoc.

hej dziewczyny, wpadłam sie tylko przywitac, dzis mam wolne, rano bylam na pobraniu krwi kolejne 50zł
w tym tygodniu juz 135 na badania..
ciekawa jestem jak wyjdzie mi ten cukier i insulina, wyniki w poniedzialek

witam nowe kolezanki:-9 bardzo mi przykro:-(

Gabi słońce trzymaj sie! faceci juz tak mają ze są mało wyrozumiali w takiej sytuacji...ehh zycie...
dasz rade wierze w Ciebie!!!!

Trzymam mocno kciuki za wszystkie przyszle mamy:) wasze malenstwa na pewno sa zdrowe i wsztstko z nimi w porzadku:) nie nam zadnej was ale ju pokochalam:)

Selenko czekamy na wiesci:-)
ja mam 3 grudnia usg na jakims lepszym sprzecie w jakims gabinecie endokrynologicznym, zobaczymy czy cos innego zobaczy..

Trzymam kciuki za wszystkie przyszle mamy:) wasze dzieciaczki na pewno sa zdrowe i wszystko z nimi w porzadku:)
chociaz was nie znam juz pokochalam, jest duzo lzej jak ma sie takie osoby jak wy:)

reklama
Nie martwcie się dziewczyny,wszystko będzie dobrze z waszymi fasolkami,odezwijcie się po wizytach bo my tu czekamy na dobre wieści:tak:

Do góry