reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Selenko wiem, że sie martwisz wizyta , ale napewno będzie wszystko w porzadku. Ja wierzę że tak będzie:tak::tak::tak:
Na którą jesteś zapisana?

reklama
slodziutka prze anoreksje nie mailam kiedys prawie 2 lata @ a to bardzo komplikuje te sprawy, potem poronienie, lyzeczkowanie. nie chchialam w to wierzyc wiec niedawno bylam u innej pani G, ktora zrobila mi usg i chyba poziom hormonow czy cos takiego i powiedziala ze moge miec male klopoty z ciaza ale kobiety wiekszymi problimami sa szczesliwymi mamami i ze znajdziemy jakis sposob a na razie dac troche czasu naturze. dziekuje wszystkim za tak mile prywitanie i pomoc.

hej dziewczyny, wpadłam sie tylko przywitac, dzis mam wolne, rano bylam na pobraniu krwi kolejne 50zł
w tym tygodniu juz 135 na badania..
ciekawa jestem jak wyjdzie mi ten cukier i insulina, wyniki w poniedzialek

witam nowe kolezanki:-9 bardzo mi przykro:-(

Gabi słońce trzymaj sie! faceci juz tak mają ze są mało wyrozumiali w takiej sytuacji...ehh zycie...
dasz rade wierze w Ciebie!!!!

Trzymam mocno kciuki za wszystkie przyszle mamy:) wasze malenstwa na pewno sa zdrowe i wsztstko z nimi w porzadku:) nie nam zadnej was ale ju pokochalam:)

Selenko czekamy na wiesci:-)
ja mam 3 grudnia usg na jakims lepszym sprzecie w jakims gabinecie endokrynologicznym, zobaczymy czy cos innego zobaczy..

Trzymam kciuki za wszystkie przyszle mamy:) wasze dzieciaczki na pewno sa zdrowe i wszystko z nimi w porzadku:)
chociaz was nie znam juz pokochalam, jest duzo lzej jak ma sie takie osoby jak wy:)

reklama
Nie martwcie się dziewczyny,wszystko będzie dobrze z waszymi fasolkami,odezwijcie się po wizytach bo my tu czekamy na dobre wieści:tak:

Do góry