reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczynki

Marzenko witaj. Wczoraj po wyłączeniu kompa wspomniałam sobie ze o Tobie zapomniałam :zawstydzona/y: wybacz. Co tam u Ciebie? Oprócz dzisiejszego wyjścia na piwko? Jak w pracy? Jak kanapa? Zostało z niej coś? Kiedy zaczynasz Ty staranka? Nic się nie chwalisz;-):-D

Allaa i o Tobie kochana zapomniałam :zawstydzona/y: chylę czoła. Nie dajesz nic znaków życia? Czy wszystko u Was ok? Jak się czuje ciężaróweczka? Jak mąż? Wyleczył się już na dobre czy dalej macie jakąś dietkę? całuski i pozdrowienia.

Andzi.. Ty wiesz co kochana !! A zdjęcie.. poprosze by kazda z nas chwaliła się takimi :tak::-D

Ilona co do poprawin też myślę że bez nich by się obeszło. To jednak środek tygodnia i za dużo wolnego musiałoby być by goście Wam poprzychodzili. Strata kasy. Lepiej sobie coś kupić na nowa drogę życia. A co do terminu. Zgadzam się z koleżankami. Nie ważne kiedy!! Byleby RAZEM DO KOŃCA!

Mała Agula ehhhh Ty wiesz kiedy przyjść :angry: wtedy gdy mnie nie ma:wściekła/y:;-):-D Więc póki co mówisz mamy kwistą czerwien i daleko nam do machoniu??:-phihihihi nie dobrze ;-) A kawą jaką się zapijasz że tak Ci smakuje? I tyle po niej nie wracasz na BB. A jesli inkasent fajny i przystojny :zawstydzona/y::sorry2::rofl2::-D;-);-);-);-);-);-) hihihihi

Pati Ty druga.. ja wychodzę Ty przychodzisz :wściekła/y: i jaka tu sprawiedliwość. Fajnie ze Twój M jest zdrowy! I ze u Ciebie póki co OK. Więc tym szybciej będziecie mogli działać jeśli wszystkie inne spełnicie warunki... typu praca, psychika, kasa. Życze Ci sukcesów na każdym kroku. I będę oczywiście trzymać mocno KCIUKI!!!

Sylwia chlebem i solą Cię przywitam :wściekła/y::angry: fajnie że piszesz. I jak się czujesz Sylwia? Jak sampoczucie?

Wszystkie "nowe" BB-mowiczki pozdrawiam i tulę.

Nową koleżankę zapewniam że jest możliwe urodzenie zdrowego dziecka po kilku stratach!!

reklama
Martuś a Ty testowałaś? Czy dopiero czekasz na zrobienie testa?Jak się czujesz? Dalej taka połamana jesteś?

Aga Irl też uważam Cię za "supermamę" "superżonę" "superwomen" "strongwomen":-D:rofl2:

Agula AJ czemu milczysz??? Halooooo gdzie jesteś?

Maggie a Ciebie się nie doproszę byś napisała do nas:-( szkoda Małgosiu. Nawet nie wiesz ile ciepła byś wniosła na wątek.

Policzyłam,że żeby dziecko samo oddychało (34 tc) to 104 dni leżenia jeszcze.
Chociaż ja się w 32 urodziłam:-D Tak czy siak,jeszcze dłuuuugo,żeby tylko tej szyjki wystarczyło:zawstydzona/y:
Wyżaliłam się:-p
Buziaki dla wszystkich.papa.

To ja i mój ukochany M

Załączniki

• My.jpg
    My.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 42
Selenka, śliczna fasolka!

Pyzuniagaj, jacy Wy ładni jesteście!

Ilonka, najważniejsze, żeby Wam odpowiadał termin. Jesteś z moich stron, ja pochodzę z miejscowości niedaleko Stargardu Szczecińskiego :). Na weselu też miałam zespół ze Stargardu. Wtedy najlepsi byli jacyś trzej młodzi chłopacy, ale niestety mieli zajęty ten termin. Wzięliśmy inny zespół, dwóch starszych facetów i dziewczyna i byliśmy bardzo zadowoleni. Grali normalne kawałki, nie jakieś disco polo czy coś. Wszyscy goście się świetnie bawili, normalnie prawie wszyscy tańczyli. A zaraz sobie looknę na ten dworek.

Madzens, ja dwa razy poroniłam i teraz jestem w ciąży. Mam nadzieję, że dotrwam do końca, staram się w to jak najmocniej wierzyć. Powiem Ci tylko jedno teraz każda ciąża to będzie jeden wielki strach. Jak zrobiłam test to się popłakałam, najpierw ze szczęścia a potem z przerażenia, żeby znowu sytuacja się nie powtórzyła.

Buziaczki dla wszystkich!

Witaj Alu :-) Jak się masz..? Kochanie jak się masz?:-D

Gabi zleci.. ani się obejżysz i zleci? A jak tak już liczysz to ile już leżysz całkiem plackiem? Zobacz jak mijają dni. Trzymam mocnnnnooooo zaciśnięte kciuki za Was.

pyzuniagaj - sliczna fotka. Piękną tworzycie parkę. Tylko pogratulować i życzyć owocu Waszej wspaniałej miłości:rofl2:

reklama
Do góry