reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

jena dziewczyny jaka ja tam super jestem....az sie zaczerwienilam....normalna jestem jak kazda z nas.....no moze troche wiecej do roboty mam ale coz...jak bedziecie miec kilka dzieci tez sie urobicie po pachy....czego wam z calego serca wszystkim zycze

reklama
kurcze a u mnie dzis owulka chyba bo brzuchol mnie boli jak nie wiem co....ech....i mam ulubienca swojego....wlasnie go nakarmilam i polozylam spac...i jeszcze pol dnia koleznce pomagalam w przeprowadzce....teraz pilnuje jej synka zeby mogla sobie w nowym domu porobic i przygotowac bo dzis juz tam spia

Also dziękuję i Tobie Slodziutka też:zawstydzona/y:;-)

Na owoc naszej miłości musimy jeszcze poczekać, ale mam nadzieję ,że szybko nam to wszystko minie.

Also trzymam kciuki za Ciebie i Maleństwo.Życzę zdrówka i aby tym razem wszystko było dobrze.:tak:

kurcze no...masakra z tym bolem brzucha....wzielam paracetamol i normalnie nic efektu...wrrrrr.....ale coz....jutro bedzie lepiej mam nadzieje....tylko ze od rana mnie tak boli...mogloby juz przestac.....

Edytka, u mnie chyba ok. Troche mi dzisiaj niedobrze było, heheh. Poza tym kiedyś Wam pisałam, że mnie w boku trochę bolało, tak jak kończy się udo a zaczyna miednica, to dzisiaj mi tam normalnie drętwieje. Ciekawa jestem co na to gin powie. Koleżanka mówiła, że takie rzeczy się zdarzają w ciąży. Mam nadzieję, że to nic poważnego.

Aga_Irl ja też Ciebie podziwiam. Szczególnie, że jesteś takim mistrzem kulinarnym :))).

hejka
Gabi co to dla ciebie 104 dni:-) Dasz rade! wierze w Ciebie!
bylismy wlasnie w markecie oglądac brodziki i kabiny do łazienki i nie wiemy co wybrac, ludzi tłumy w sklepach, wszędzie juz ozdoby świąteczne~

a teraz zmykam oglądac Sex w wielkim mieście, tą wersje z kina.

mężulek zrobil dzis obiadek, byl pycha ale teraz umieram:-(
ale nic mu nie chce mówic zeby mu sie przykro nie zrobilo

reklama
Do góry