reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

mnie pewnie czekają badania bo to świeży temat…14 maja urodziłam moja martwą córeczkę 😭👼 w 29tc a 6 maja byłam na wizycie i było wszystko ok tylko niewielka ilość bakterii w moczu na którą zlecił Monural a 12 maja trafiłam na IP ponieważ nie czułam ruchów
trzymaj się, wiem co przeżywasz 🥹

reklama
mnie pewnie czekają badania bo to świeży temat…14 maja urodziłam moja martwą córeczkę 😭👼 w 29tc a 6 maja byłam na wizycie i było wszystko ok tylko niewielka ilość bakterii w moczu na którą zlecił Monural a 12 maja trafiłam na IP ponieważ nie czułam ruchów
Strasznie mi przykro ;( a czułaś coś ? Że malutka np się słabiej rusza ?

A w szpitalu coś mówili ? Z pępowina było wszystko ok ? Może trombofilia ? Brałaś zastrzyki? Wiem jak cierpisz straciłam 6 ciąż i jedno dziecko
że wszystko wyglądało normalnie, czekam na badanie histopatologiczne. Jutro jeszcze mam kontrolę w szpitalu dopytam wieciej bo wtedy nie byłam w stanie racjonalnie myśleć nawet. Przykro mi również, a a Ty wiesz co było przyczyną?

że wszystko wyglądało normalnie, czekam na badanie histopatologiczne. Jutro jeszcze mam kontrolę w szpitalu dopytam wieciej bo wtedy nie byłam w stanie racjonalnie myśleć nawet. Przykro mi również, a a Ty wiesz co było przyczyną?
Jedno dziecko miało wadę genetyczna i zmarło po porodzie , jedno miałam w 17 tyg to serce przestało bić były zwapnienia w łożysku wyszło to w histopacie , mam trombofilie , miałam też zapalenie endometrium przez to też traciłam ciążę .

Jedno dziecko miało wadę genetyczna i zmarło po porodzie , jedno miałam w 17 tyg to serce przestało bić były zwapnienia w łożysku wyszło to w histopacie , mam trombofilie , miałam też zapalenie endometrium przez to też traciłam ciążę .
rozumiem, straszne to wszystko a lekarz prowadzący nic nie wiedział przy prowadzeniu ciąży?

a udało Ci się donosić i urodzić zdrowe dziecko?

reklama
Hej kochana ;* co to za badanie ? Jak można to sprawdzić ?
No pod kątem trombofilii badałam się . Nadkrzepliwosc i te sprawy . Najprawdopodobniej zrobił się skrzep i dzieciątko zmarło 🥺 Jak będziemy chcieli kolejne to pewnie heparyne będę musiała brać na rozrzedzenie krwi . Dopiero pójdę do gin z wynikami.
Poszłam na rodzinnej po skierowanie do genetyka i potem dzwonilam i szukalam żeby jak najszybciej się dostać i u mnie genetyk bez żadnego problemu wypisała na badania jestem po 3 stratach .

Do góry