kasssia
Zaangażowana w BB
Acha, u mnie był >20 i potem 15... Mam nadzieje, że po USG coś będzie wiadomo.Podczas CP? Zaczynałam od 7 a wzrósł do 12,6 nawet
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Acha, u mnie był >20 i potem 15... Mam nadzieje, że po USG coś będzie wiadomo.Podczas CP? Zaczynałam od 7 a wzrósł do 12,6 nawet
Ja urodziłam pierwsze dziecko w 2023 w wieku 46 lat mając za soba 10 poronień a najpóźniejsze w 20 tyg. Do końca życia będę to łyżeczkowanie pamiętać. Będzie dobrze !Witam tydzień temu na rutynowej wizycie u lekarza na usg brak tętna płodu. Od razu skierowanie do szpitala. Byłam już w 18 tygodniu cìmiąży. Na usg wyszło że ciąża zatrzymała się około 14 tygodnia. Dziś odebrałam wyniki dna. To była dziewczynka. W sercu okropna strata. To już 3 poronienie. Pierwsze w 2017 w 6 tygodniu. Drugie w 2022 roku w 8 tygodniu. Mam też dwie córeczki urodzone rok po roku w 2018 i 2019. Za 3 miesiące mamy zielone światło na starania o kolejna. Bardzo pragnę trzeciego dziecka. A to ostatni dzwonek bo mam już prawie 39 lat.
U mnie 17 tydzień badania genetyczne zrobione wyszlo że mam detekcję haplotypu M2 w genie ANXA5 i stwierdzono genotyp homozygotyczny 4g/4g ( pai 1 )Hej, czy jest są tu dziewczyny, które po 22 tc dowiedziały się nagle, że serduszko nie bije?
mnie pewnie czekają badania bo to świeży temat…14 maja urodziłam moja martwą córeczkę w 29tc a 6 maja byłam na wizycie i było wszystko ok tylko niewielka ilość bakterii w moczu na którą zlecił Monural a 12 maja trafiłam na IP ponieważ nie czułam ruchówU mnie 17 tydzień badania genetyczne zrobione wyszlo że mam detekcję haplotypu M2 w genie ANXA5 i stwierdzono genotyp homozygotyczny 4g/4g ( pai 1 )
czy z tymi wynikami co Ci wyszły można zajść w zdrową ciążę będąc na lekach?U mnie 17 tydzień badania genetyczne zrobione wyszlo że mam detekcję haplotypu M2 w genie ANXA5 i stwierdzono genotyp homozygotyczny 4g/4g ( pai 1 )
strasznie Ci współczuję i przykro mi, że Cię to spotkało. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czujesz.mnie pewnie czekają badania bo to świeży temat…14 maja urodziłam moja martwą córeczkę w 29tc a 6 maja byłam na wizycie i było wszystko ok tylko niewielka ilość bakterii w moczu na którą zlecił Monural a 12 maja trafiłam na IP ponieważ nie czułam ruchów