MarMar1
Początkująca w BB
hej, nie wiem czy pasuje do tego wątku. Jestem po 2 poronieniach. Pierwsze w 5 tyg, drugie w 7 tyg.. po drugim dostałam skierowanie do hematologa i zrobiłam wiele badań. Wszystkie w normie, ale i tak idę na konsultacje w poniedziałek 24.07. Przy okazji zrobiłam wynik na obecność mutacji MTHFR i wyszła niestety mutacja C677T w układzie hetero.. umówiłam się na konsultacje z genetykiem ale jestem załamana. Staramy się od listopada 2022 i w ciąże zachodziłam w lutym i w maju. Chciałabym jak najszybciej znowu spróbować ale z drugiej strony przeraża mnie ta mutacja. Konsultacje z genetykiem mam 29.07, do tego czasu chyba oszaleje..
chciałabym bardzo w sierpniu już podziałać ale nie wiem czy już dostanę zielone światło.. jest dla mnie jakaś szansa na urodzenie zdrowego dziecka? :/
W życiu bym się nie spodziewała ze będę mieć problemy, nigdy nie było takich przypadków u mnie w rodzinie. A marzeniem moim jest gromadka dzieci..
chciałabym bardzo w sierpniu już podziałać ale nie wiem czy już dostanę zielone światło.. jest dla mnie jakaś szansa na urodzenie zdrowego dziecka? :/
W życiu bym się nie spodziewała ze będę mieć problemy, nigdy nie było takich przypadków u mnie w rodzinie. A marzeniem moim jest gromadka dzieci..