reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

U mnie teraz jest już ok. Miałam zawirowania zdrowotne siadło mi serducho. Co wyszłam ze szpitala to zaraz do niego wracałam, ale kardiolog wreszcie dobrał mi takie lekarstwa że nie zapęszając wszystko się ustabilizowało. Mam nadzieję że będzie już dobrze bo ta huśtawka zdrowotna odbiła się na mnie fizycznie i psychicznie.

A co u ciebie jak maleństwo?

reklama
@Sojka biedna jesteś, że tak się męczysz😔 rozumiem Twoje emocje. Może to nasilenie jest przez to, że jesteś w trudnym dla Ciebie tygodniu, a jak ten czas minie to może zrobi Ci się lżej? Tego Ci życzę. Wiem, że łatwo się mówi, ale nie myśl za dużo. Nie wybiegaj za bardzo do przodu. To jest kolejna ciąża, inna sytuacja. Trzymaj się tego 🙂 jak potrzebujesz, to pisz, bo my Cie tu bardzo dobrze rozumiemy 🙂

@Sojka biedna jesteś, że tak się męczysz😔 rozumiem Twoje emocje. Może to nasilenie jest przez to, że jesteś w trudnym dla Ciebie tygodniu, a jak ten czas minie to może zrobi Ci się lżej? Tego Ci życzę. Wiem, że łatwo się mówi, ale nie myśl za dużo. Nie wybiegaj za bardzo do przodu. To jest kolejna ciąża, inna sytuacja. Trzymaj się tego 🙂 jak potrzebujesz, to pisz, bo my Cie tu bardzo dobrze rozumiemy 🙂
Sama się nakręcam, ale jakoś inaczej nie potrafię... Liczę na to że po połówkowych trochę odetchnę... Dzięki za wszystko ❤

A orientowałam się w temacie nfz? Bo ja kiedyś bylam na terapii z nfz .dostałam się od ręki a terapeutka była ok
Z ciekawości, gdzie można pytać o taką terapię na NFZ? Bo moje doświadczenia są takie, że w ramach NFZ nie ma nawet dobrych internistów w rejonowej przychodni, nie mówiąc już o innych rzeczach.

Z ciekawości, gdzie można pytać o taką terapię na NFZ? Bo moje doświadczenia są takie, że w ramach NFZ nie ma nawet dobrych internistów w rejonowej przychodni, nie mówiąc już o innych rzeczach.
Mi zostało to miejsce polecone, wiec niestety nie wiem jak standardowo to wygląda. Ja po prostu zadzwoniłam w to jedno konkretne miejsce. Myślę że warto próbować, jeśli ktoś jest w potrzebie, a nie może sobie pozwolić na wizyty prywatne. Wiadomo, że można trafić dobrze lub źle, ale dokladnie tak samo jest z wizytami płatnymi.

Hej.
I ja do Was trafiłam. Niestety się nie udało. 6tc. 😔 Jak długo czekaliscie na zielone światło na ponowne starania ? Lepiej dla Was było odpocząć psychicznie/ fizycznie, czy iść za ciosem?

reklama
Hej.
I ja do Was trafiłam. Niestety się nie udało. 6tc. 😔 Jak długo czekaliscie na zielone światło na ponowne starania ? Lepiej dla Was było odpocząć psychicznie/ fizycznie, czy iść za ciosem?
Ja poroniłam w 7 tc. Dałam sobie jedną cykl na oczyszczenie i miałam zielone światło. Zaszłam w 3 cyklu, 2 cykl starań. Mam już roczną córkę i staramy się o 3 dziecko.

Do góry