Cze dziewczynki,
nie bylo mnie pare dni i mam takie zaleglosci...
U mnie weekend minal pod znakiem szczura!!!
Biegal sobie jeden po podworku! Okropnosc. Nowy budynek a tu te okropne, obrzydliwe stwory!!!
No ale wezwalismy exterminatora i po sprawie hehe- mam nadzieje!!!!
Dzis mam okropnego dola. Mam juz dosc czekania na cud! Bo wiem, ze cuda sie nie zdarzaja!
powinnam juz tulic do serca choc jedno moje malenstwo, a tym czasem moje serce jest puste... 9 cykl od drugiego poronienia i nic!!! Znow nie mam nawet owulki. Wiem, ze gdybym mieszkala w Polsce juz dawno bym byla w ciazy, a tu nikt mi nie zrobi nawet monitoringu cyklu. O badaniach nie wspomne...
No to sobie pomarudzilam
dlaczegotak- trzymam kciuki za Was!!! :-) Niech ten maly czlowieczek jeszcze sobie troszke u Ciebie pomieszka
:-)
dosia- u mnie juz tyle czasu uplynelo i tez nie moge sobie znalezc miejsca ani zajecia! Nawet jak cos robie to lapie sie na mysli ''kiedy bede miala dziecko?''
guska- ja wszystkie badania robilam prywatnie, bo moj polski doktor powiedzial mi otwarcie, ze POWINNAM je prywatnie zrobic!!! a sumka wyszla nie mala 1000zl! Dobrze ze mnie bylo stac, a co maja powiedziec kobiety ktore nie maja tyle kasy by wydac w jeden dzien??? NFZ ma nas w dupie, to wszystko za darmo powinno byc! Moze wtedy by nie narzekali na maly przyrost naturalny.
slodziutka- jestes dzielna! zobaczysz wszystko bedzie dobrze, tylko musisz porobic badania pod katem''dlaczego nie moge utrzymac ciazy?'' Dobrze, ze w nia zachodzisz! To najwazniejsze.Ja mam podobny problem. Nie moge jej donosic i moj gin (w Polsce) zalecil mi od pierwszego dnia ciazy duphaston i acard! Poza tym wez zaswiadczenie o tym, ze poronilas juz 2 raz i wtedy mozesz miec badania za darmo
Jezyk- jak sie czujesz? Mam nadzieje, ze sie objadasz owockami i odpoooczyyywaszszzz!!!!!!!
;-)
szafirek, allaaa, modroklejka,dosia, aga,mika, maggie i cala reszta- pozdrawiam i milego dnia Wam zycze!!!