allaa - już dziewczyny napisały że to normalka z @ więc się nie martw już i ODPOCZYWAJ na urlopie
a nie bądź taka zabiegana :-)
modroklejka - musisz jak każda z Nas uwierzyć w to że jeszcze zaświeci dla Nas słońce... i dla Ciebie i męża napewno zaświeci. Uda się Wam, jest to tylko kwestia czasu i dobrego dnia :-).. MUSI SIĘ UDAĆ wierzmy wszystkie w to a naprawdę fluidki dobre same nas znajdą.Najlepiej zacznij własnie urządzać Wasze gnizadko, zapomnij o wszystkim a wtedy samo zaskoczy..trzymam mocno kciuki i wierzę w to że niedłuo równie pięknie będziesz mówić o swoim dzidziusiu jak o swoim domku...
dilajla - na temat meczu - wolałam przemilczeć, chciałam wierzyć w Polaków..wierzę w nich, bo naprawdę widać różnicę w grze.. ale meczu się nie wygra jak nie ma kto bramek strzelać.. ale dajmy im czas.. Leo ma na nich dobry wpływ.. dajmy im trochę czasu... jak nie te mistrzostwa to inne..będzie dobrze.!!!
Miroslava - dzisiaj byłam u gink i powiedział po pokazaniu bety (spadła do 81) że dokonało się poronienie i nie będzie trzeba iść do szpitala na zabieg. W sumie to podejrzewałam że tak będzie, niby się ucieszyłam że nie muszę tam iść ale z drugiej strony zrobiłabym wszystko by móc utrzymać tą ciąże.. wczoraj gdy nasi chłopcy grali...ja wiedziałam i czułam jak ...tracę swoje maleństwo.. tak czekałam na ten mecz ... a jednak tak mało z niego wiem, strata - poronienie przyćmiło mi całą "radość" z meczu i wogóle...uhhhhh
:-
-(
cyprysiowa - dziękujemy za "ufoludkowe" zielone fluidki
allaa - tak mam cudnego męża...dziękuje ...:-)
Ufff chyba wszystko- jeśli kogoś pominęłam przepraszam ale gorąco pozdarwiam wszystkie nie wymienione dziewczynki...
Całuje Was w czólko
i tulę gdy jest Wam źle..
Trzymajcie się ciepło...