Witam Was dziewczynki przed dlugim weekendem, na ktory wybieram sie do najdrozszego. W programie porzadkowanie ogrodka
(czynny wypoczynek), grillowanie (wiec dieta pojdzie znowu do lasu
) no i tegotego...
. A termin stosowny...;-)
zawołał mie do środka i zrobił USG nieplanowe
I widziałam maluszka ! U nas na szczęście wszystko oki tylko mam sie oszczędzać trochę . Choć 1 dobra wiadomość !
DLACZEGOTAK to mialas milusi prezencik z tym USG. No to sie oszczedzaj. Wiem, ze teraz jest Ci smutno... Przytulam
Wszystko dobrze, nie musiałam mieć zabiegu
To super wiadomosc :-). Teraz tylko czekac na @. Pierwsza po... cieszy jak nie wiem... a jeszcze jak czlowiek wyposzczony to ...
Ja mam zacząć starania gdzieś za ok 3 tygodni, ale dziś po rozmowie z mężem zobaczyłam że on ma straszne wątpliwości co do tego czy dałby radę nie daj Boże jeszcze raz przez to przechodzić
Strach zawsze jest i bedzie. U mnie juz 3 miesiac staranek i za kazdym razem jak przychodzi @ robi mi sie smutno ... ale jednoczesnie czuje ulge. Ale wierze, ze warto. Ogladam brzuszki Ptaszynki i Dlaczegotak i chce taki i juz! I takiego Ci zycze z calego serca!
I wierzę, że ja tez będę mamą i w koncu będę miała taki skarb
Gosienko :-) I tak bedzie !
A jutro już jedziemy do Zakopanego na weekend
Bawcie sie dobrze :-)
Cieszę się, że tu z Wami jestem, bo ta wirtualna terpia grupowa naprawdę dobrze na mnie wpływa.
No wlasnie, co bysmy bez siebie nawzajem zrobily :-). A tak, a propos tesciowej, to tez bym sie wkurzyla .... ALE jedna moja znajoma twierdzi, ze zaszla w ciaze po wizycie u bioenergoterapeuty... Nie precyzowala, co z nim robila
...
PTASZYNKO DZIEKI :-):-):-). Naprychanie ciazowe przyjete
. To super z ta sesja zdjeciowa. Wklej nam cos koniecznie
JEZYKU, Przytulam.... Prosil go kto????
GABI, GABI ... tak przypominam sobie... byla tu taka, ale zmienila adres
. Kciukasy mocne za operacje. I przytulam do serducha mocno... rocznice sa takie trudne :-(
ANKA ... Witaj! Bardzo Ci wspolczuje z powodu Twojej straty.
Zbadał mnie zrobił USG i wszystko jest ładnie oczyszczone i zagojone
To super :-)
Zyczcie nam powodzenia :-) bo my już zwątpiliśmy,że nareszcie będzie lepiej
MAGDA Bedzie lepiej. TERAZ MUSI. Powodzenia i kciukasy!
Mika :-) Nie szalej z tym ogrodkiem ;-).
Pozostale dziewczynki buziam pierwszomajowo! :-) i sorki za megaposta