ja mam 10+4 i nadała wie tylko najbliższa rodzina i powiedziałam mojej małej ale trzyma język za zębami także nikt w przedszkolu nie wie. U mnie też już widać, szczególnie jak się najem. Zamierzam ukrywać to jak najdłużej, tym bardziej w pracy. Bo teraz robię 3x w tyg. Po 12 h a jak dam zaświadczenie że jestem w ciąży to będę musiała robić codziennie po 6h a mi taki układ nie bardzo pasuje. Ale jak będzie brzuch widoczny to już klapa będę musiała robić grafik po 6h. Wczoraj sąsiadka spytała się mnie czy nie jestem czasem w ciąży bo tak inaczej wyglądam i taki brzuch zaokrąglony. Powiedział że po prostu za dużo jem slodkiego i stąd ten brzuch
Ja też boje się prenatalnych. W poniedziałek da mi na nie skierowanie i kuźwa już jestem przerażona. Naczytałam się że u wielu osób wychodzi źle szczególnie pappa i potem stres co dalej. Oczywiście wszystko kończy się urodzeniem zdrowego dziecka ale stres pozostaje. Nawet właśnie trafiłam na wpis na jednym z forum że ponoć specjalnie coś mieszają w wynikach żeby naciągnąć ludzi na te drogie testy. Obled.
Nam też niekiedy wychodzily takie kropki, ale osttabie 10 zastrzyków ani kropeczki. Szok
a to u ciebie to już na pewno ciezko ukryć taka wysoka ciążę. Choć ja w mojej pierwszej miałam taki brzuch jak teraz dopiero w 6 miesiącu.