reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A powiedzcie mi bo jedna rzecz nie daje mi spokoju chodzi mi o długośc szyjki ja mam 32,0 mm i jednak martwię się że to mało.
Pani doktor wczoraj powiedziała że jest ładna i długa.
Ale oczywiście ja wyniki badań analizuje jeszcze przez doktora Google i nie wiem czy ona nie jest za mała jak na 13 tydzień i 3 dzień.

Jak myślicie?

reklama
A powiedzcie mi bo jedna rzecz nie daje mi spokoju chodzi mi o długośc szyjki ja mam 32,0 mm i jednak martwię się że to mało.
Pani doktor wczoraj powiedziała że jest ładna i długa.
Ale oczywiście ja wyniki badań analizuje jeszcze przez doktora Google i nie wiem czy ona nie jest za mała jak na 13 tydzień i 3 dzień.

Jak myślicie?
W szyjce glownie chodzi o to czy się skraca i to ocenia jeden i ten sam lekarz tą samą metodą.

Cześć Kochana ja Cię pamiętam. Z tym cukrem to nie koniecznie, bardziej obstawiała bym, że problemem jest tu karmienie piersią. Ale mogę się mylić.
Który to tc? Przykro mi bardzo z powodu Waszej straty.
sam początek ale na USG już coś było widać 🤷 dziwne rzeczy były bo dwa tyg wcześniej miałam miesiączkę i gdybym w majówkę się źle nie czuła to bym testu nawet nie robiła 🙈

Melduje z pola swojej walki ;-) ze 26.05 robię betę - stan na dziś ;-) owulacja podwójna wczoraj z lewego jajnika ( swoją droga czułam ból) plus w prawym jeszcze pęcherzyk a endometrium powyżej 13 💪 może ten 13 piątek będzie dla mnie jednak pozytywny ;) i będzie mały sukces ;-)

reklama
Hej dziewczyny.. Dawno nnie tu nie było.. Po pustym jaju i 2 ciążach biochemicznych ponownie jestem w ciąży. Obstawiona acardem, heparyna, encortonem, plaquenilem i accofilem więc chyba bardziej się nie da. Pierwsza betę zbadałam 4t4d wynosiła 3200, 6t0d była już 78 tysięcy i już zapaliła mi się lampka... Bylam wczoraj na usg 6t0d jest zarodek 2,7mm i serduszko bije ale lekarzowi nie podoba się trofoblast taka biała rozmyta plama na usg która może wskazywać na zaśniad. Mówił też że jest jakaś plamka która mogla być drugim zarodkiem, który się wchlonal. Mam czekać 3 tyg do 9 tygodnia i wtedy coś więcej będzie wiadomo. Chyba zwariuje do tego czasu.. Wszystkie prawidłowe usg które oglądam w necie na tym etapie nie mają tak rozrośniętego trofoblastu. Czy miała któraś z was zaśniad? Zawsze mi się kojarzyło że przy tym nie ma zarodka a teraz sie naczytałam że to może się rozwijać równocześnie. Każda opinia będzie dla mnie cenna

Załączniki

• IMG_20220513_171113.jpg
    IMG_20220513_171113.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 79
  • IMG_20220512_195420.jpg
    IMG_20220512_195420.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 72
  • IMG_20220512_195402.jpg
    IMG_20220512_195402.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 67
Do góry