marsi89
Fanka BB :)
no to ja mam właśnie po tej operacji taki flak z jednej i drugiej strony i miękko jest wszędzieProblem taki, że u mnie miękko jest tylko przy pępku, a tam za bardzo nie można, reszta jest zbyt zbita jak dla mnie![]()
Dokladnie.. Tak najlepiej. Wiadomo, czlowiek chce powiedziec wszystkim, ale teraz wiem, ze latwiej jest (przynajmniej dla mnie) samemu zmierzyc sie z ewentualnym poronieniem. Najgorsze bylo to, ze wsyscy wypytywali i pocieszali. Jeszcze w pracy niektorzy nie wiedzieli i przychodzili do mnie z gratulacjami. Ze wzgledu na prace (fizyczna) musialam powiedziec, ze jestem w ciazy. No ale moj maz juz nie musial, a wygadal wszystkim w swojej pracy![]()
Niekiedy ta chęć podzielenia się ta informacja o ciąży wygrywa. Ja w pierwszej ciąży też miałam pracę fizyczną i praktycznie od początku poszłam na L4 bo kierownik nie chciał dać mi lżejszej pracy. Tu wszystko dobrze się skończyło choć teściowa powiedziała że do 3 miesiaca nie ma się co cieszyć bo zawsze można poronic (tak taka zajebista mam teściowa). Ale jak widać po moim przykładzie i w 5 miesiącu może wszystko jeb***. W drugiej ciąży też długo nie mówiłam ale potem że względu na to że jestem szczupła było widać bardzo ten brzuch więc sami zobaczyli. O bliźniakach nikt praktycznie nie wiedział. A teraz wiedzą też tylko najbliżsi i będę ukrywać tak długo jak się da. Dużo sukienek mam takich odciętych pod piersiami więc myślę że przez całe lato uda mi się ukryć
![Grinning face with big eyes :smiley: 😃](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f603.png)